Відпочинковий комплекс "Райське Яблуко"

Райське Яблуко - фото
вулиця Окружна, 14Б
+38 (093) 868-18-00 (Готель)
+38 (096) 740-14-35 (Сауна (попередній запис))
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви
+38 (098) 017-25-65 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ресторан багатофункціонального відпочинкового комплексу «Райське яблуко» являє собою гармонійне поєднання затишку та вишуканої кухні. Всі страви в меню, від легких закусок до витончених десертів, зроблені з душею. Меню, багате наявністю всіляких страв, може задовольнити будь-які гастрономічні смаки і потреби наших гостей.

Ресторан «Райське яблуко» для святкування різних заходів може надати гостям сучасний банкетний зал. З нами будь-яке ваше торжество залишиться незабутнім! Ми - ідеальне місце для проведення весіль, корпоративів, банкетів. Ми раді допомогти вам в організації та оформленні вашого свята, надати якісний фото звіт і зробити захід під ключ.

Відпочинковий комплекс «Райське Яблуко» пропонує комплекс послуг для комфортного та повноцінного проживання. Зробивши свій вибір на користь нашого закладу - ви гарантовано отримаєте весь спектр послуг на гідному рівні.

Тим паче, що ми розташувались у зручній частині міста, куди легко та без проблем можна дістатись з будь-якого куточка міста швидко. А це головна перевага для тих, хто приїхав у місто у діловій справі, чи просто як турист.

Готель пропонує чотири вишуканих номери, серед яких 2 люкса та 2 напівлюкса з усіма зручностями, якісним ремонтом та відмінним сервісним обслуговуванням.
Завітавши до нас, ви отримаєте лише приємні враження, море задоволення та незабутні спогади про кусочок Раю на Землі — апарт-готель «Райське яблуко»
 

Відгуки