Піцерія "Truffaldino"

Truffaldino - фото
вулиця Миколи Хвильового, 50
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Піцерія «Truffaldino» пропонує поринути у світ італійської кухні та скуштувати справжню, спечену на дровах, піцу.

У своєму закладі ми використовуємо традиційну італійську піч, яка підтримує температуру в межах 400°C і топиться дровами з твердих порід дерева. А для того, щоб створити дійсно неперевершений смак піци, наші піцейоли використовують виключно якісне борошно дрібного млива, свіжо перетерті томати для соусу з натуральними спеціями і травами, сир Моцарела, який придає піці ніжний смак, а також інші свіжі та збалансовані продукти.

У нас велике різноманіття видів піци, що не залишить байдужими справжніх поціновувачів, а окрім стандартних рецептів, у кожного відвідувача є можливість скласти власну оригінальну піцу з додаткових інгредієнтів. Також в нашому меню наявні завжди свіжі салати та різноманітні напої.

Запрошуємо вас відвідати наш заклад та на власні очі побачити весь процес приготування піци. У «Truffaldino» затишна та комфортна атмосфера з дуже колоритним інтер’єром, привітний персонал і високий рівень обслуговування, вигідні акції та знижки.

А ще ви завжди можете замовити швидку доставку (усього протягом 40-60 хв) вашої улюбленої піци на дровах. Переходьте за посиланням і дізнавайтеся свою безкоштовну зону доставки піци.

Відгуки