Студія звукозапису "MD Studio"

MD Studio - фото
площа Євгена Петрушевича, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Співаки-аматори та професіонали, музиканти, творці фільмів, письменники, які хочуть записати свою аудіокнигу та безліч інших фахівців обирають «MD Studio». Адже, саме у цій студії звукозапису працюють справжні професіонали своєї справи. Вони не тільки мають значний досвід роботи у сфері звукозаписувальних послуг, а й використовують модернове, потужне, добротне, професійне устаткування. Вони добиваються максимально якісного звучання, незалежно від того, який саме вид аудіопослуги ви обрали.

Озвучування фільму чи запис пісні у студії, створення аудіокниги або аудіоролика, багатоканальний запис концерту у філармонії… Обирайте, те, що потрібно саме вам, а ми подбаємо, щоб звук був ідеальним! 

Також, ми даємо змогу обирати вам звучання кінцевого продукту. Що мається на увазі? Ми можемо залишити усі відтінки природності виконання, просто підсиливши їх і дещо «прикрасивши» для максимально натурального, справжнього звуку. Можемо, навпаки, зробити звук ідеальним для ідеального слуху чи, використавши «музейне» обладнання на етапі запису, отримати ретро-саунд. І це далеко невичерпний перелік того, яким може бути кінцевий звук. Наше першокласне звукозаписувальне обладнання дозволяє потурати вашим смакам!

Наші послуги:

  • 18-канальний запис з частотою дискретизації 96 KHz та 24 bit, поза межами студії (оперний театр, філармонія, органний зал, тощо), у різних куточках країни;
  • студійний звукозапис, накопичення матеріалу на студії;
  • запис симфонічних оркестрів;
  • начитка тексту нашим диктором;
  • корекція вокалу;
  • мастеринг;
  • оцифрування бабін, платівок, касет.

Обирайте кращих — отримуйте якісний аудіопродукт!

Відгуки