Адвокатське об'єднання "Westlex"

Westlex - фото
вулиця Генерала Чупринки, 63, офіс 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Адвокатське об’єднання «Westlex» — це професійний колектив досвідчених, кваліфікованих та відповідальних адвокатів, юристів, які володіють значним досвідом у вирішенні правових питань різної складності та надають ряд юридичних послуг у різних галузях права. Ми дотримуємося високих сучасних стандартів якості надання послуг у сфері права та юридичної підтримки бізнесу.

Нашим клієнтам гарантуємо комплексний індивідуальний підхід, вибір оптимального варіанту вирішення проблеми із застосуванням законних й ефективних правових методів.

Адвокатське об’єднання «Westlex» пропонує:

  • широкий спектр послуг адвоката — у господарських, цивільних, кримінальних та інших справах;
  • юридичні послуги для юридичних осіб;
  • консультації з різноманітних правових питань;
  • захист інтересів у судах різних інстанцій та ін.

Завдяки залученню до справи адвокатів, ваші інтереси будуть представлені більш якісно, адже адвокат застосовує більше правових засобів. У разі потреби, як позаштатні радники, до виконання певної задачі можемо залучити професійних, знаних юристів та адвокатів, що можуть з іншого боку глянути на справу та запропонувати ефективні методи її вирішення.

Гарантуємо дотримання умов конфіденційності, виважений та грамотний підхід, швидку роботу та детальні консультації на кожному етапі нашої співпраці.

Відгуки