Арт-майстерня "Хлоя"

Хлоя - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Іграшки ручної роботи ніколи не бувають безликими. Вкладаючи в них душу і настрій, майстер наділяє кожну своїм автентичним характером. Тому даруючи близькій людині саме подарунок ручної роботи, ми можемо багато що розповісти їй про свої почуття, а також підкреслити її власну унікальність.

При виборі подарунка можна орієнтуватися назахоплення людей, яких ми збираємося вітати, їх особисті пристрасті або заповітні бажання. До речі, про останніх дізнатися досить просто - необхідно навчитися уважно слухати співрозмовника (в процесі розмови люди часто згадують про те, що їм хотілося б мати). Одних може порадувати дорога ювелірна прикраса, інших - маленьке забавне кошеня, третіх будь-яка дрібниця, яка може стати в нагоді в господарстві. Але напевно кожну дитину або представницю жіночої статті обов'язково порадує м'яка іграшка.

Арт-майстерня «Хлоя»  - фахівець у виробництві оригінальних подарунків ручної роботи. Пропонуємо ексклюзивний вибір відтінків і зразків.

Наше багаторічна прихильність до краси й традиції, а також досвід у виробництві гарантують успіх у продажі.

Наша перевага - великий вибір та унікальність.  У нашій пропозиції Ви знайдете різноманітні проекти сувенірів та прикрас. Ми є постачальником для багатьох торговельних мереж на території  України.

Відгуки