Будівельна компанія "Буд Електро Монтаж"

Буд Електро Монтаж - фото
вулиця Володимира Великого, 18, офіс 609
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Мрієте про розкішну квартиру в елітній новобудові? Шукаєте бюджетне житло? Потрібне комерційне приміщення для успішного бізнесу? Будівельна компанія «Буд Електро Монтаж» задовольнить ваші потреби в якісній нерухомості, незалежно від ваших цілей, потреб і можливостей. Адже маємо декілька варіантів нерухомості.

Актуальні пропозиції:

  • Простора 2-охрівнева квартира площею 136 м2 в елітному ЖК на вул. Бойківська, 56. Цегляні стіни з добротним утепленням, індивідуальне опалення, зручний підземний паркінг та продумане планування. Це далеко не весь перелік переваг, які отримають мешканці цього розкішного помешкання. Досі вагаєтеся? А як щодо облагородженої прибудинкової території та відмінного транспортного сполучення? Забудовник справді відповідально ставиться до своєї справи, тож у цьому елітному житловому комплексі кожна дрібниця продумана, кожна деталь даруватиме вам комфорт.

    • Власників бізнесу чи тих, хто тільки планує розпочати власну справу зацікавлять комерційні приміщення: для спортзалу — 189 м2 та магазин – 88 м2. Тут ваш бізнес буде успішним!

  • Доступна за ціною 3-ьох кімнатна квартира ЖК Серпанок, Пустомити. Це бюджетне, проте якісне та затишне житло стане чудовим варіантом для тих, хто хоче зекономити. Цегляні стіни утеплені, територія закрита від автомобілів, є стоянка, майданчик та зелені насадження… І все це за помірною ціною. Помешкання є оптимальним співвідношенням ціни та якості.

  • Також є варіанти житла у ЖК на Стороженка, 33-37. Цей компактний комплекс стане ідеальним варіантом для поціновувачів комфорту та тиші. Монолітно-каркасне будівництво, високі стелі, підземний паркінг і всього лише 16 квартир.

Відгуки