Будівельний магазин "Галичина"

Галичина - фото
вулиця Персенківка, 2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб08:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Компанія "БМ Галичина" є офіційним дилером ПАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ»

Цемент виробництва Івано-франківськцементу відповідає усім сучасним вимогам якості щодо виробництва цементу.

Сертифікація за стандартами ДСТУ ISO 9001, яку пройшов Івано-франківськцементу гарантує найвищу якість цементу, що виробляється.

Офіційний дилер ПАТ "Івано-Франківськцемент" 

 

·        Цемент зі складу на Персенківці - гуртом та вроздріб

·        Цемент з доставкою нашими цементовозами

·        Цемент в тарі фурами на деревяних піддонах і без них

·        Вагонні поставки в хоперах - криті, напіввагони з можливістю вигрузки краном

·        Самовивіз цементу

 

Цемент - незамінний матеріал, що використовується в будівництві понад 160 років. Він знайшов застосування практично на всіх стадіях виробничого процесу забудовника.

 

Якість цементу залежить від багатьох факторів: мінерального і хімічного складу клінкеру, наявності добавок і т.д. Чималий вплив на якість продукту роблять також умови його зберігання та транспортування. При порушенні вимог виробника, значно знижуються заявлені експлуатаційні характеристики цементу, що, звичайно ж, негативно відбивається і на якості будівельних або виробничих робіт. Щоб цього не сталося, доставкацемента повинна бути довірена професіоналам.

Якісний цемент і високий сервіс доставки його цементовозами може запропонувати не кожна компанія. Не завжди транспортування будівельного матеріалу задовольняє вимогам замовника. Можливо розбіжність в асортименті та умови надання, які можуть істотно відрізнятися від заявлених. Всього цього не можна сказати про компанію «БМ Галичина». Працюючи на будівельному ринку не перший рік, ми добре вивчили потреби споживачів і сьогодні маємо всі можливості для того, щоб пропонувати якісну продукцію і високий рівень сервісу. Не стає винятком і доставка цементу

Відгуки