Дизайн-студія "Оксана Караванська"

Оксана Караванська - фото
вулиця Лисенка, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Мрієте про справді вишукане вбрання? Шукаєте ексклюзивний наряд для важливої події? Тоді ви не можете «пройти повз» такого відомого дизайнера як Оксана Караванська. Адже вона створює справжні витвори мистецтва  у світі одягу. 

Оксана Караванська — одна із найкреативніших дизайнерів України, а також провідний міжнародний дизайнер, відома у різних куточках світу завдяки своїм  брендованим товарам та оригінальним колекціям. Дизайнерка працює в сегменті luxury та розробляє одяг «haute couture».

Будь-яка реклама бренду зайва, бо, мабуть, не залишилося людей, які б не чули про дизайнерку та її текстильні шедеври. Свіжий підхід, використання національної тематики, особливий стиль і  неповторність у кожному стібку... Вироби дизайнерки яскраво зарекомендували себе на вітчизняних та світових подіумах.

Одяг Оксани Караванської популярний не тільки в Україні, а й у Європі. Селебріті та інші поціновувачі красивих нарядів часто вибирають одяг її бренду для визначних подій, телезйомок та для створення стильних луків у повсякденному житті. Оксана Караванська має свій власний почерк, невіддільний стиль, який характеризує дизайнерку. Її колекції гостро модні, обов'язково українські та абсолютно непередбачувані. Її концептуальна мода несе глибокий сенс та багатовікові традиції, якими славляться її вишиванки, де поєднується сучасна мода та українські етнічні мотиви. Одяг та аксесуари дизайнера виділяються яскраво вираженим почерком і живуть поза часом та модою.

Також Оксана Караванська активно допомагає Збройним Силам України, надаючи допомогу реабілітаційним центрам. Її недавня нова колекція футболок представлена у Каннах закликає до миру в усьому світі та спротиву проти агресора. Ці футболки мають імена: Голуб Надії, Голуб Спротиву і Голуб Єдності, та отримали багато схвальних відгуків. Додавши ще трохи авторського розпису, дизайнерка почала продавати такі вироби. Усі кошти від їхнього продажу ідуть в підтримку України та витрачаються на реабілітацію наших бійців.

Будьте модними, будьте по-українськи стильними та яскравими разом з Оксаною Караванською!

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Oksana Karavanska (@oksanakaravanska)

Відгуки