Взуття "Гермес"

Гермес - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", Лінія "Калинівська", 3 поверх, магазин №2/18)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", Перша торгова лінія, 2 поверх, магазин №2/114)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", Перша торгова лінія, 1 поверх, магазин №27)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
вулиця Городоцька, 155
(Ринок "Привокзальний", 2 поверх, магазин №276)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

 

ГЕРМЕС 

взуття для сильних чоловіків

 

Магазин вишуканого чоловічого взуття "Гермес" пропонує в широкому асортименті моделі на всі випадки життя від торгових марок Badura, Tapi, Lesta, Conhpol, Nord, Maraton, Kadar, Davis, Marko Piero

 

BADURA - створена на натхненні, вірі у власні сили марка,  сьогодні є одним з найбільших польских виробників взуття.  Асортимент фірми вражає. Різноманітність пропозиціі, від балеток , мокасинів, сандалів  до черевиків і чоботів, є безумовною перевагою. Badura пропонує не тільки модне взуття. Кожен продукт – це обіцянка комфорту і гарантія стилю.

 

 Badura використовує традиції виробництва взуття, об҆єднуючи їх із сучасними рішеннями. Зроблені таким чином черевики і мокасини, зимове і літнє взуття має переваги, котрі цінують споживачі з різних країн. Badura дає вибір. Створює рішення, пристосовані для різних характерів і особистостей.  

 

NORD - один з найвідоміших польських виробників чоловічого взуття на українському ринку. За 8 років успішної роботи на Україні фірма NORD зарекомендувала себе як виробник комфортного високоякісного взуття. Використання натуральних матеріалів, великий модельний ряд і широка розмірна сітка дозволяють задовольнити потреби широкого кола покупців. Поєднання високої якості і доступної ціни роблять продукцію фірми популярною на українському ринку.

TAPI - чоловіче і молодіжне взуття на будь-який сезон. 15-тирічні традиції виробництва, бездоганна якість матеріалів і солідний досвід дозволяють створювати взуття найвищої якості. Взуття Tapi зручне та гігієнічне, завжди модне, комфортне і багаторічне.

Завітайте і обирайте широкий асортимент високоякісного взуття чоловічого та жіночого взуття: босоніжки, туфлі, мокасини, кросівки та чоботи від провідних виробників.

Надійний виробник, доступні ціни, широкий  асортимент!

Наші магазини:

ТВК "Південний":

ТЦ "Центральний", № 299 BADURA

ТЦ «Центральний», № 304

ТЦ «Калина», № 256

ТЦ «Пасаж», № 251.

ринок «Привокзальний», 2 пов., № 276

Відгуки