Видавництво "English Student"

English Student - фото
вулиця Тадеуша Костюшка, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Шукаєте ефективний спосіб вивчити англійську мову і розширити лексичний запас? Картки – неймовірно дієві для запам'ятовування різної інформації, що доведено та перевірено численними дослідженнями в галузі нейрофізіології.

Видавництво «English Student» пропонує картки для вивчення англійських слів та інших іноземних мов.

Як це працює? Ви вчите слова і повторюєте пройдений матеріал через декілька днів. Навчання відбувається за допомогою методу інтервального повторення, за яким усі картки повинні пройти щонайменше 3 етапи вивчення. Дана методика базується на працях Себастьяна Лайтнера та дозволяє побачити результат уже через місяць систематичного навчання.

Для зручності користування методом, коробка з картками поділена на 3 комірки. Спочатку, навчаючись, потрібно заповнити першу комірку. Після повного заповнення всі картки повторюються ще раз. Якщо слово вивчене та засвоєне, картку з ним перекладають у наступну комірку. Те саме відбувається і з 2, і з 3 комірками. Вивчені слова з останньої комірки виходять із гри.

В одному наборі є:

  • коробка для інтервального повторення;
  • 500 карток;
  • добірка ігор для засвоєння матеріалу;
  • дорожній футляр для карток;
  • повний перелік слів для відстеження свого прогресу.

Картки в наборах розділені за темами для зручності освоєння матеріалу. На кожній картці є слово, транскрипція (лише в англійських наборах) та приклад вживання, а на звороті — переклад.

В асортименті «English Student» є англійська на загальну тематику, спеціалізована (ідіоми, фразові дієслова, колокації, англійська для подорожей, сленг тощо), для професійного розвитку (для лікарів, юристів, маркетологів, військових тощо), а також картки для вивчення інших мов — італійської, французької, іспанської, польської та чеської.

Відгуки