Готель "LH Hotel & SPA"

LH Hotel & SPA - фото
площа Євгена Петрушевича, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Ви обираєте комфорт, зручність та відмінний сервіс? Хочете отримувати справді якісні послуги? Тоді Готельно-ресторанний комплекс «LH Hotel&Spa» — саме те місце, де вам варто зупинитись, якщо ви завітали до Львова. Гарантовано беззаперечний комфорт у номерах, надзвичайно смачне меню ресторану, різноманіття дозвілля та затишна атмосфера!

Готельно-ресторанний комплекс «LH Hotel & Spa» пропонує:

  • Проживання у готелі. Затишні, комфортні та просторі готельні номери з сучасним та стильним інтер’єром, які облаштовані всім необхідними для чудового проживання. Кількість номерів — 34, з них 6 номерів класу «Стандарт», 2 номери «Покращений стандарт», 17 класу «Делюкс», 4 номери «Джуніор делюкс», 4 класу «Люкс» та 1 номер «Люкс LH».
  • Атмосферний ресторан, де ви зможете скуштувати страви італійської та української кухні, здивує сучасними гастрономічними імпровізаціями. Тут можна смачно та ситно поснідати зранку (сніданок — шведський стіл) чи провести романтичну вечерю з коханою людиною. Наші страви продумані, смачні та задовольнять смаки навіть вибагливих гурманів.
  • Відпочинок у басейні, SPA та тренажерному залі.  До ваших послуг 25-метровий спортивний басейн комплексу «Євроспорт» та простора SPA-зона з різними видами саун та процедур огорне відчуттям спокою, релаксу. Відвідування комплексу входить у вартість (передбачена додаткова оплата при бронюванні номерів класу «Стандарт» та «Покращений стандарт»). Дітям дозволено відвідування басейну від 16 років!
  • Оренда конференц-залу з лаконічним інтер'єром і приємним освітленням.

Зручне розташування готельного комплексу в центральній частині Львова стане відмінним варіантом для тих, хто цінує свій час.

Відгуки