Готель "Ватра"

Ватра - фото
вулиця Джерельна, 20
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація


Готельно-ресторанний комплекс “Ватра” - це прекрасне місце для проживання як під час ділової поїздки , так і під час сімейного відпочинку чи туристичної подорожі.

 Готель «ВАТРА» розташований в 3 хвилинах ходьби від центру Львова. За 300 метрів від готелю знаходиться Львівський оперний театр. Відстань від готелю «ВАТРА» до Львівського залізничного вокзалу становить 4 км. За 15 хвилин звідси можна доїхати до міжнародного аеропорту "Львів". Поруч з готелем знаходиться автостоянка з охороною.

 До послуг гостей готель(цілодобова реєстрація), ресторан-кафе з живою музикою, а також традиційна сауна.

 “Ватра” гостинно запрошує Вас до Львова і пропонує сучасні та затишні номери: п’ять двохмісних та один трьохмісний номери. У кожному номері : зручні та сучасні меблі , ванна кімната , телевізор, міні-холодильник і безкоштовний Wi - Fi.

 У ресторані готелю подають страви української та європейської кухні. Також, можна замовити харчування в номер. Окрім цього, в межах декількох хвилин ходьби від нас працюють кілька ресторанів і кафе. Варто наголосити, що банкетний зал «Ватра» у Львові, при проведенні заходів може вмістити до 110 осіб.

 За бажання гості можуть розслабитися в сауні, відпочити в джакузі, або ж зіграти партію-другу в більярд.

 Готельно-ресторанний комплекс “Ватра” створений , щоб дарувати радість та комфорт кожному нашому гостю. Доброзичливість і гостинність є незмінними перевагами готелів Львова і ми з задоволенням підтримуємо цю добру традицію.

 Будемо раді бачити вас у “ВАТРІ”

-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui> [endif]

Відгуки