Готельно-ресторанний комплекс "Волтер"

Волтер - фото
вулиця Липинського, 60а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Мережа готелів НТОН пропонує сучасний готельно-ресторанний комплекс Волтер, розташований неподалік центру Львова з боку траси Львів-Київ. За 8 років роботи готель зарекомендував себе як зручне місце для проживання як під час ділової поїздки, так і під час сімейного відпочинку чи туристичної подорожі. Ми радо зустрічаємо гостей, пропонуємо високий рівень обслуговування за прийнятними цінами.

До ваших послуг:

  • 86 комфортних номерів з вигодами (супутникове телебачення, телефон, кондиціонер, холодильник, міні-сейф, ванна кімната - WC, душова кабіна або ванна, фен, міні-парфюмерія);
  • послуги ресторану - 4 зали, літня тераса;
  • три банкетні зали до 300 чоловік;
  • 3 сучасні конференц-зали на 65-200 місць.

Банкетні зали Волтер - це витончено, розкішно, стильно і сучасно. Це ідеальне місце для проведення вечірок, корпоративних свят, весіль, ділових обідів, конференцій, презентацій, днів народження, ювілеїв, випускних вечорів. Пропонуємо: просторі вишукані зали, меню на будь-який смак, дитяче меню, дитячу кімнату, власний автотранспорт та багато іншого. Ресторан  має окремий від готелю вхід, зручний під'їзд та паркінг під охороною, розраховану на стоянку легкових автомобілів та автобусів. Діє система лояльності, бонусів та знижок.

 

Відгуки