Готельно-ресторанний комплекс "Арго"

Арго - фото
вулиця Шевченка, 186
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс «Арго» — сучасний заклад, який готовий подбати про різноманітні складові вашого приємного дозвілля.

Комплекс об’єднує:

  • ресторан, де вам подадуть смачні та дуже вишукані страви української, європейської кухонь;
  • бенкетний зал, де можна організувати ексклюзивне святкування весілля, дня народження чи іншого свята — зал розрахований на 200 гостей свята;
  • паб, де в невимушеній обстановці зручно проводити ділові чи дружні зустрічі, переглянути спортивний матч та просто цікаво поспілкуватися;
  • готельний комплекс, що пропонує 38 затишних номерів різних цінових категорій;
  • оздоровчу частину закладу, де вам допоможуть відпочити й набратися сил сауна на 5 осіб, кімната відпочинку, масажний стіл, гідромасаж, басейн.

Додаткова розвага нашого пабу — караоке, яке допоможе відкрити ваші вокальні таланти та сприятиме веселому дозвіллю. 

У теплу пору року вам приємно буде відпочивати на нашій літній терасі, а також можете скористатися затишними альтанками. Ви оціните смачну мангальну кухню.

Маленьких гостей закладу втішить наша простора та затишна дитяча ігрова кімната, в якій діти зможуть пограти в PlayStation та Xbox. 

Щороку серед молодят, які обрали для святкування весілля готельно-ресторанний комплекс «Арго», розігрується політ на повітряній кулі.

Професійний, уважний та відповідальний колектив «Арго» готовий подбати про вас та посприяти приємному перебуванню у місті Львові.

Відгуки