Готель "Експрес Вояж"

Експрес Вояж - фото
вулиця Джерельна, 65
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готель «Експрес Вояж» у Львові — вибір на будь-який смак і можливості!

Міні-готель «Експрес Вояж» у Львові приваблює гостей вдалим розташуванням поблизу центру міста (в 10 хвилинах ходьби від історичної частини). У розпорядженні гостейномери різних категорій, обладнані необхідними меблями, телевізором (супутникове ТБ), електрочайником.Номери готелю «Експрес Вояж»просторі та комфортні,налаштовуютьна гарний відпочинок. Також вготелієкухня для самостійного приготування їжі, можливадоставка їжів номер, розміщення з тваринами (у певних категоріях номерів, детальніше — вниз по сторінці).

Для гостей надається Wi-Fi,сауна на 6-8осіб / 80 грн / год, мінімальне замовлення — 240 грн / 4 год  (парна, міні-басейн, душ, кімната відпочинку). До найближчого продуктового магазину 50 м. На території є автостоянка, автомийка і СТО.

«Експрес Вояж» подбає про те, щоб Вам було максимально комфортно і перебування уЛьвовізапам’яталося лише приємними спогадами!


Категорії номерів

«Одномісний Плацкарт» 150 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. У номері є розкладний полуторний диван, телевізор, супутникове телебачення, WI-FI, електрочайник, санвузол (туалет, душ) і балкон — спільні. Можливість розміщення двох осіб з доплатою.

«Двомісний Плацкарт» 210 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номер має набір необхідних меблів, два односпальні ліжка, телевізор, супутникове телебачення, WI-FI, електрочайник, куточок для вмивання. Санвузол (туалет, душ) і балкон — загальний.

«Купе» 220 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номер категорії має набір необхідних меблів. Одне двоспальне ліжко, телевізор, супутникове телебачення, WI-FI, електрочайник, санвузол (туалет, душ) і балкон — спільні. У номері класу купе є стіл і зручне крісло-трансформер, може використовуватися як третє додаткове місце.

«Номер SV» 310 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номер категорії має все необхідне для комфорту гостей: набір меблів, двоспальне ліжко, стіл, телевізор, супутникове телебачення, WI-FI, холодильник, електричний чайник, міні-кухня. У номері є санвузол і вихід на загальний балкон.

«SV покращений» 360 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номер категорії має велику площу, набір меблів, двоспальне ліжко, робочий стіл, великий телевізор, супутникове ТБ, WI-FI, електрокамін, холодильник і електричний чайник. У номері є дуже просторий санвузол (душ, ванна, біде) і вихід на загальний балкон.

«Студіо 1» 360 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номери категорії складаються з однієї кімнати великої площі і передпокою, обладнаної набором необхідних меблів для розміщення до 4 осіб, двоспальне ліжком, розкладний диван, робочий стіл, великим телевізором, супутниковим ТБ, WI-FI. У номері є кухня (холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч, посуд, електроплита), санвузол (душ) і вихід на загальний балкон. Надання додаткового спального місця — 75 грн з людини (після 2 осіб). Розміщення домашніх тварин допускається.

«Студіо 2» 360 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номери категорії складаються з однієї кімнати великої площі і передпокою, обладнаної набором необхідних меблів для розміщення до 4 осіб, двоспальне ліжком, розкладний диван, робочий стіл, великим телевізором, супутниковим ТБ, WI-FI. У номері є міні-кухня (холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч, посуд), санвузол (душ) і вихід на загальний балкон. Надання додаткового спального місця — 75 грн з людини (після 2 осіб). Розміщення домашніх тварин допускається.

«Студіо 3» 360 грн / доба
Можлива оренда від 6 годин. Номери категорії складаються з однієї кімнати великої площі і передпокою, обладнаної набором необхідних меблів для розміщення до 4 осіб, двоспальне ліжко, розкладний диван, робочий стіл, великий телевізор, супутникове ТБ, WI-FI, електрочайник, мікрохвильова піч, посуд), санвузол (душ) і вихід на загальний балкон. Надання додаткового спального місця— 75 грн з людини (після 2 осіб). Розміщення домашніх тварин допускається.

Відгуки