Готель "Atlas Deluxe"

Atlas Deluxe - фото
проспект Шевченка, 27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готель «Atlas Deluxe» — сучасний, чотиризірковий готель, який розміщується у відреставрованій будівлі, зведеній у стилі модерн ще у 1909 році. Готель розпочав свою роботу у 2014 році. Заклад має дуже зручне розташування — неподалік від площі Ринок та пропонує своїм гостям широкий перелік різноманітних послуг, що допомагають забезпечити повноцінні можливості для відпочинку, розваг чи роботи.

У готелі дбають про відмінний рівень сервісу, турбуються про потреби та побажання кожного відвідувача, орієнтуються на європейські стандарти надання послуг.

Вас потішать додаткові можливості, які пропонує «Atlas Deluxe»:

  • ресторан зі стравами класичної європейської кухні, одна з оригінальних пропозицій меню — м’ясо та морепродукти, приготовані на розпеченому лава-камені;
  • конференц-сервіс — просторий зал, що вміщає до 50 осіб;
  • SPA з джакузі та фінською сауною;
  • тренажерний зал, відчинений 24 години;
  • спеціальні пропозиції: святкування дня народження, організацію романтичних побачень.

До ваших послуг — 42 затишних номери, обставлених відповідно до останніх вимог комфорту та стилю, забезпечених необхідними зручностями. Ви маєте змогу обрати оптимальний номер, орієнтуючись на свої побажання: стандарт, покращений стандарт, покращений стандарт з балконом, покращений стандарт з панорамним вікном, напівлюкс, напівлюкс «Сімейний», люкс з балконом, люкс «Президентський».

«Atlas Deluxe» — це сучасний підхід та уважне обслуговування, це велике різноманіття корисних послуг та турбота про ваш відмінний настрій. Відкривайте для себе місто, розпочавши знайомство із «Atlas Deluxe».

Відгуки