Компанія "Ellen Group"

Ellen Group - фото
вулиця Промислова, 50/52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Про нас:

Гуртівня білизни та колгот "Ellen Group" — це один з найбільших дилерів в західній Україні відомих торгових марок,як українського так і польського та турецького  виробництва. В асортименті гуртівні більше 30-ти брендів орієнтованих на середній ціновий сегмент.

Колготки представлені італійськими торговими марками такими, як "Omsa", "SiSi", "Golden Lady".

"Magic Lady", "Інтуіція", "Giulia", "Дюна" - колготки українських виробників, якість яких не поступається європейській, а ціни - лояльніші.

Асортимент  шкарпеток - "Дюна", "Лонкаме", "Класік", "Теркурій", "Демі", "Стівен", "Йо Бебі".

Великій вибір корсетної та бавовняної групи.

"Lama", "Cornette", "Donella", "Lavivas", "Tasso", "Фуко" - відомі торгові марки бавовняної групи, "Балалум", "Акосма", "Лемілла", "Еліта", "Фелена", "Карамелла" - корсетної.

"Татошка", "Валері", "Фламінго", "До Ре Мі" - продукція для дітей провідних українських виробників. В цьому сегменті покупець знайде одяг, як для немовлят, так і для дітей підліткового віку.

В сезон купальників широко представлені торгові марки  "Polovy", "Teres", "Rivage Line", "Атлантік".

Гуртівня білизни та колгот "Ellen Group" — є виробником та офіційним представником тм "Ellen" (піжами, нічні сорочки, спальний одяг для жінок та дітей).

Обслуговування:

Вся робота персоналу гуртівні "Ellen Group" з досвідом понад 15 років спрямована на якісне обслуговування клієнта, задоволення потреб гуртового та дрібно-гуртового споживача. У нас існує безкоштовна доставка товару в такі області України: Волинська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Вінницька, Житомирська та Чернівецька.

"Ellen Group" - колготки, білизна, шкарпетки, рукавички, шапки, піжами, хатній одяг, дитячий одяг, купальники гуртом.

Відгуки