Гуртівня меблевих тканин "Silk"

Silk - фото
вулиця Липинського, 36
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія “SILK” – офіційний дистриб’ютор “AGMAMITO GROUP” та “PIK COLLECTION” в Україні.

Наша компанія була заснована 2017 року, молодою та енергійною командою. За цей нетривалий період часу, завдяки ретельному відбору постачальників та регулярному моніторингу сучасних технологій, ми створили широкий асортимент матеріалів найвищої якості за найбільш привабливими цінами.
В 2023 році ми стали ексклюзивним постачальником шоу-руму “Arte Antica”, де у Вас відкривається унікальна можливість придбати не лише тканини, але й фурнітуру та аксесуари для виготовлення меблів, замовити індивідуальні чи готові м’ягкі вироби під брендом “Arte Antica”або ж оновити старі.

Співробітниками компанії регулярно відстежуються останні тренди у виробництві меблів, завдяки чому асортимент пропонованих матеріалів постійно розширюється і оновлюється. 

“SILK” здійснює оптову та роздрібну торгівлю різних видів меблевих тканин по всій території України як зі складу, так і на замовлення.

Колекції тканин, представлені нашою компанією, відповідають всім світовим стандартам якості, відповідно є екологічно чистими та безпечними.

Для постійних клієнтів маємо спеціальні умови співпраці, якщо цікавлять деталі – звертайтесь зручним для Вас способом у нас на сайті.

Тканини доставляємо по всій Україні через службу доставки “Нова Пошта”. Окрім того, забезпечуємо безкоштовну доставку в західному регіоні. Якщо ж ви знаходитесь у Львові або його околицях, ви можете скористатися самовивозом за адресою – Липинського 36.

Партнерство з нами – це вигідно та зручно

Нашою метою є створення довготривалих відносин з клієнтами та партнерами. Ми знаємо, що єдиний вірний шлях до цього – побудова довіри. Саме тому чесність є одним із найголовніших елементів роботи для нас.

Наш асортимент тканин допомагає створювати унікальні меблі та інтер’єри в цілому, а спеціальні умови роблять співпрацю з нами ще більш вигідною для меблевих фабрик, перетяжчиків меблів, дизайнерів та всіх, хто прагне додати стиль та комфорт своєму життю.

Відгуки