Дайвінг-центр "Немо"

Немо - фото
вулиця Княгині Ольги, 114
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 18:00Без перерви
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Дайвінг центр «Немо» — це нові знайомства, та цікаве спілкування, нові знання та досвід, подорожі та відкриття.

Якщо ви лише прагнете розпочати пірнати, тут вам неодмінно допоможуть — підберуть екіпірування, навчать, розкажуть про важливі нюанси. Тут зібрані відповіді професіоналів на найпоширеніші питання новачків і вже досвідчених дайверів. І якщо на якесь питання ти відповіді не знайшов, завжди є можливість задати його особисто в клубі!

А ще у «Немо» є магазин, де можна придбати необхідне екіпірування та аксесуари для пірнання. Асортимент включає якісні товари від провідних виробників: маски, шапочки, костюми, ласти, окуляри та ін. Якщо вам потрібна допомога у виборі, персонал «Немо» неодмінно вам допоможе і підбере оптимальні варіанти. Пропонується продукція відмінної якості — надійна, безпечна та зручна.

Наш клуб працює вже чимало років. Ми представляємо міжнародну федерацію SSI.

Інструктор клубу — Дземко Михайло.

Навчання у «Немо» проводиться відповідно до міжнародних правил, а також застосовується індивідуальний підхід до кожного учня. Якщо ви завершите курс навчання, чи не лише отримуєте авторитетний сертифікат міжнародного рівня, який дійсний в різних куточках світу, а й стаєте постійним другом та супутником «Немо».

Клуб забезпечує своїм учасникам:

  • Особливу атмосферу та підтримку.
  • Відмінний сервіс.
  • Спілкування: У клубі існує безліч хороших традицій. Це і посвячення в дайвери, і святкування видачі дипломів, і підтримка сімейності. 
  • Корисну інформацію. На лекціях ви зможете познайомитися зі спорядженням для підводного плавання, дізнаєтеся про правила поведінки під водою, про вплив дайвінгу на людський організм. Також ви дізнаєтеся про те, як можна отримати сертифікат на самостійні занурення, про ті місця, де цікавий дайвінг, а також про те, де можна зайнятися дайвінгом в нашому регіоні та у всьому світі.
  • Якісне й круте спорядження. У нашому магазині ви зможете як придбати, так і узяти на прокат все, що вам треба для дайвінгу або підводного полювання. 

Глибоких і цікавих вам занурень!

Відгуки