ПП "Євро-Модуль"

Євро-Модуль - фото
вулиця Городоцька, 367, офіс 302
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Виготовлення та реалізація якісного та довговічного покрівельного матеріалу — головна задача провідного підприємства Західного регіону України — заводу «Євро-Модуль». Понад 20 років ми забезпечуємо потреби в надійному покритті як для житлових, так і для промислових споруд.

Для підвищення експлуатаційних та функціональних характеристик покрівлі використовуємо полімерне покриття PRELAQ (від компанії «SSAB Tunnplat AB», Швеція) та покриття Arcelor Mittal (від підприємств Німеччини та Бельгії).

Продукція заводу «Євро-Модуль» включає:

  • металочерепицю — надійний покрівельний матеріал, який виготовляють з оцинкованої сталі із полімерним покриттям, є різні кольорові варіанти метало черепиці, для надійності використовують кілька захисних покриттів;
  • профнастил — матеріал, який характеризується легкістю, герметичністю та чудово підходить для зовнішніх огороджень території, стін та дахів у промислових спорудах — цехах, складах тощо;
  • металевий сайдинг для облицювання і захисту стін від несприятливих впливів зовнішнього середовища;
  • водостічні системи Stream;
  • дахові вікна — відмінно підходять для забезпечення освітлення та провітрювання горищ та мансард;
  • металевий штахетник.

Завод «Євро-Модуль» гарантує збереження відмінних характеристик продукції протягом 30 років експлуатації. Наша продукція вогнестійка та морозостійка, не пропускає вологу та сторонні речовини, надійно захищає та береже ваше помешкання.

Відгуки