Західно-українська рекламна компанія "АртПром"

АртПром - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 223в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Професійна компанія «Артпром», яка спеціалізується в рекламній сфері, пропонує широкий комплекс послуг щодо вибору та впровадження ефективних рекламних засобів для підприємств різних напрямків діяльності.

Послуги компанії «Артпром» включають такі засоби:

  •  динамічну рекламу на міському транспорті — автобусах, тролейбусах, трамваях та в салонах, а також брендування транспорту;
  •  зовнішню рекламу — оформлення вивісок, дахових конструкцій, світлових коробів;
  •  виготовлення рекламних конструкцій: стелажів, стійок для напоїв, полиць, оформлення холодильників та іншого торгового обладнання;
  •  друк та розміщення рекламних постерів, баннерів;
  •  виготовлення POS-продукції.
«Артпром» надає вичерпні фахові консультації, починаючи з моменту звернення замовника, обирає комплексний підхід до вирішення певної рекламної задачі, розрахує вартість. Дизайнерський відділ втілить всі ідеї та плани, а сучасна виробнича база забезпечить своєчасне виконання замовлення. Пропонуємо фахову допомогу в містах Західного регіону.

Досвід роботи дає нам можливість стверджувати, що особливо ефективною є реклама на громадському транспорті. Розміщення інформації про підприємство на автобусі чи тролейбусі охоплює величезне коло потенційних клієнтів, ненав’язливо інформує про товари чи послуги. Люди мимоволі запам’ятовують назви та бренди, поширюючи тим самим інформацію про рекламний продукт.

Завдяки новим технологіям, сучасним засобам та методам роботи компанії «Артпром» ваш бізнес стане більш конкурентним, збільшить рівень прибутків, вийде на новий рівень розвитку.

Відгуки