Кафе-бар "Веселий Роджер"

Веселий Роджер - фото
вулиця Київська, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Увага! Вирушаємо в захопливу подорож по морських просторах. Запрошуємо на борт ресторану «Веселий Роджер». У цьому закладі все, від інтер’єру до нестандартного меню, оформлено у морському стилі. Шукаєте оригінальне місце для відпочинку? Завітайте до «Веселого Роджера»! Скуштуйте незвичні та смачні страви із нестандартного меню. Вправний кок (шеф-повар) приготує для вас «Кораловий риф» та «Скарби Роджера», «Бригантину» і ще безліч неймовірних наїдків, які посмакували б справжнім морякам та відчайдушним піратам.

Смачні страви європейської та української кухонь, своєрідний морський інтер’єр, просторий танцмайданчик, жива музика та завжди привітний персонал роблять «Веселий Роджер» прекрасним місцем для святкування:

  • Корпоративів;
  • Дитячих Днів народжень;
  • Різноманітних вечірок;
  • Ювілеїв та Днів народжень.

Ви також можете зайти до нашого закладу, що «пришвартувався» на вулиці Київській у мальовничому Львові, без жодної на те нагоди та просто смачно поїсти. Власна стоянка закладу дозволяє вам зручно припаркуватися та без зайвих хвилювань насолоджуватися апетитними наїдками. Крім того, якщо ви не маєте можливості завітати до нас, але вже встигли стати шанувальником нашої їжі, скористайтеся послугою доставки страв. Ми доставимо для вас їжу у будь-який куточок Львова.
 

Відгуки