Кафе-бар "Фелікітас-Львів"

Фелікітас-Львів - фото
вулиця Зелена, 109
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Проведення ювілеїв, днів народжень, весіль, корпоративних заходів і банкетів в нашому закладі — це найкращий спосіб забути життєву метушню та потрапити в казку, у світ елегантності та стилю, завдяки красивому інтер'єру кращому дизайну та смачній кухні. Тим паче, для святкування ми можемо запропонувати вам зал на 60 осіб, де ваш вечір супроводжуватиме «жива музика».

Ми готуємо тільки з якісних та свіжих продуктів від перевірених та надійних постачальників, які дбають про свій імідж та ваше здоров’я. Секретні рецепти, вмілі руки кухарів та любов, дозволяють створити справді смачні страви, які сподобаються кожному нашому відвідувачу.

Меню нашого ресторану різноманітне настільки, що страви на свій смак знайде кожен відвідувач. Професійні кухарі приготують українські страви будь-якої складності.

Ви зможете насолодитися чашкою ароматної кави, а можете замовити комплексний обід з представлених в нашому меню страв. Велика різноманітність м'ясних і рибних страв, салатів, перших страв і закусок задовольнить найвибагливішого гурмана.

Наші професіонали допоможуть вам скласти меню свята, з урахуванням всіх ваших побажань та побажань гостей.

До того ж, до нас ви зможете завітати на посиденьки з друзями — є окремі зали на 4 людини, 8 людей та 18. Також у нас є літня тераса та зали, які оформлені в різних стилях (Париж, Греція тощо).

Відгуки