Кафе-бар "Мартуся"

Мартуся - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви
площа Святого Теодора, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кафе української кухні у Львові «Мартуся» — це чудове поєднання смачних національних страв та колоритних традицій. Це історія про кухню, українську гостинність та унікальну атмосферу самобутньої української садиби ХІХ століття. Так, тут знаються на звичаях і традиціях українців.

Але тут тямлять і в смачній їжі. Саме в цьому кафе ви отримаєте справжню гастрономічну насолоду. Почастуємо вас автентичними українськими смаколиками, які з давніх-давен готували у різних куточках України. Традиційний червоний борщ з рум’яними, пухкенькими пампушками, вареники з солоними чи солодкими начинками «на будь-який смак», деруни або, як їх ще називають тертюхи, пляцки з тертої бульби чи бараболяники, домашня ковбаска і, звісно, кров’янка… Це далеко невичерпний список наїдків, які ви найдете у нашому щедрому меню. До речі, зазвичай готуємо, страви з місцевих продуктів. Повірте, вони вразять вас своїм бездоганним смаком і традиційним характером у сучасній інтерпретації. У ресторані «Мартуся» завжди все свіже, смачне й відповідає вимогам справжніх гурманів.

В основі концепції кафе – українська гостинність. У нас вам і вашим гостям буде затишно, весело й комфортно. Тож, ми певні, що святкування різноманітних важливих подій вашого життя у нашому закладі «пройде на ура». Ми радо організуємо банкет чи фуршет для вас, для ваших близьких, для ваших іноземних партнерів або колег. Наше кафе, також, стане чудовим місцем для неформальних посиденьок з друзями або родичами з інших країн світу. Якщо ви хочете спробувати справжню українську кухню і відчути українську атмосферу тоді вам до нас!

Кафе має три великих зали. Є й окремі будиночки місткістю 5-12 осіб. Загальна кількість місць в ресторані – 150 осіб.

Щовечора з 18.00 до 22.00 — жива музика.

Ми пропонуємо:

  • святкування весілля;
  • дні народження;
  • корпоративи.
Банкети: від 300 грн/особа!
Проводиться розрахунок платіжними картками.

Відгуки