Кафе "Затишок"

Затишок - фото
вулиця Городоцька, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Апетитний борщик із пампушками, соковите м’ясо, ароматні реберця, хрустка картопелька, вареники, ніжні деруни та смачні салатики — важко знайти байдужих до смаколиків неперевершеної української кухні. І це й не дивно, адже традиційні українські рецепти поєднують давні звичаї приготування їжі, свіжі та якісні овочі, добірне м’ясо та зелень. Особливі способи обробки продуктів, запікання та смаження, використання класичних приправ — хрону, часничку, духмяного перцю, паприки, інших спецій — усе це створює неймовірну гармонію смаку та аромату.

Кафе «Затишок» запрошує поціновувачів української кухні насолодитися нашим добірним меню — розмаїтим, смачним та поживним. У нашому кафе дотримуються принципу — швидко, смачно і дешево, і це справді так!

Не дивлячись на те, що наш заклад розташований у центрі міста, ми пропонуємо доступні та привабливі ціни, адже наше головне завдання — подарувати вам гастрономічну насолоду.

Заходьте до нас на обід чи романтичну вечерю, влаштовуйте ділові зустрічі чи дружні посиденьки. Ми запропонуємо вам гарячі страви та закуски, салати та десерти, алкогольні та безалкогольні напої в широкому асортименті.

Наявна можливість проведення бенкетів, хрестин, та інших святкувань до 20-25 осіб.

Смак та відмінна якість наших страв, чудова атмосфера кафе «Затишок», високий рівень сервісного обслуговування сприятимуть вашому гарному настрою та довершеному відпочинку.

Відгуки