Кафе "Літній сад"

Літній сад - фото
вулиця Зелена, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Увага! Для гостей та мешканців Львова повідомляємо чудову новину. В центральній частині міста розташувалося чарівне кафе «Літній сад». Радимо завітати сюди після тривалих прогулянок містом. Тут ви зможете відпочити та підкріпити свої сили, ситно та смачно поївши. До ваших послуг у нашому кафе величезний вибір апетитних наїдків та напоїв. Любителям класики запропонуємо традиційну їжу європейської кухні. Тим, хто хоче скуштувати автентичних українських наїдків, наші вправні кухарі приготують традиційні українські страви. Ну а родзинкою нашого закладу є широкий асортимент страв своєрідної лемківської кухні.
До ваших послуг у нашому закладі два затишних зали. В теплу пору року гостинно запрошуємо на наш чудовий літній майданчик, який, неначе справжній літній сад, оточений зеленими древами та квітами. Коли на вулиці спекотно, міні-фонтан на території нашого закладу, дарує додаткову прохолоду. Юним відвідувачам «Літнього саду» також не доведеться нудьгувати. До їхніх послуг у нашому кафе оригінальна казкова хатинка.

«Літній сад» — прекрасне місце для відпочинку, а також святкування:

  • корпоративів;
  • днів народжень;
  • бенкетів;
  • міні-весіль;
  • інших важливих у вашому житті дат.

Також проводимо поминальні обіди.

Смачна українська кухня, комплексні обіди, затишна атмосфера, чудова музика та привітний і вправний персонал — кафе «Літній сад» не залишить вас байдужими. Доступні ціни приємно здивують кожного. Запрошуємо в гості!

Відгуки