Клуб віртуальної реальності "VR Port"

VR Port - фото
вулиця Ставова, 7в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Запрошуємо до захопливого, яскравого та незабутнього світу віртуальної реальності й таємничих квест-кімнат. Розвагу до душі у нас зможе знайти кожен охочий, адже у вашому розпорядженні буде 40 VR-ігор та 2 VR-квест кімнати. Різноманітні жанри, тематика та сценарії.

Організовуємо:

  • круті корпоративні заходи;
  • «гарячі» змагання;
  • неймовірні Дні народження.

У нас ви можете змагатися із друзями чи грати з ними в одній команді (одночасно в грі може брати участь 4 особи). Мінімальний вік гравців — 12 років.

Чому ми? Наші переваги:

  • Картинка ще ніколи не була такою дивовижною та якісною, адже використовуємо дуже потужні комп’ютери, які забезпечують передачу зображення до 90 fps в секунду на обидва екрани VR-шолома. Якість зображення вдвічі вища, тому ваші очі не стомляться під час гри. А завдяки першокласному звуку та крутим шоломам ми забезпечимо повне занурення у віртуальну реальність.
  • Ми подбали про ваші безпеку та комфорт, тому покрили стіни та підлогу в ігрових кімнатах спеціальними м'якими матеріалами. Крім того, кожен гравець отримує одноразові гігієнічні маски.
  • Наші адміністратори завжди поруч — після того, як вони одягнуть на вас круті VR-шолом VIVE PRO, вони продовжуватимуть направляти вас у віртуальній реальності, допомагатимуть та, при потребі, даватимуть підказки.

Пориньте у віртуальну реальність разом із нами! Буде круто.

Відгуки