Клуб рукопашного бою "Сила і честь"

Сила і честь - фото
вулиця Кирила і Мефодія, 17а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт07:00 - 21:00Без перерви
Вт,Чт,Сб,НдВихідний

Інформація

Клуб рукопашного бою «Сила і честь», заснований інструкторами Львівської обласної федерації бойового самбо та рукопашного бою у 2004 році. За цей час ми згуртували дружню команду спортсменів, людей, які готові навчатися та вдосконалюватися.

Проводимо індивідуальні та групові заняття за доступними цінами.

Наші інструктори не лише навчають основ бойових мистецтв, а й вміють працювати в команді та самовдосконалюватися. Наше навчання базується на повазі до інших, сильному духу та фізичній підготовці. Ми навчаємо поважати старших, цінувати батьків та Батьківщину, працювати в команді та бути відповідальними.

Всі інструктори клубу — це фахівці вищого класу, це духовні наставники та товариші, саме завдяки цьому у нашому клубі склалась тепла та дружня атмосфера, атмосфера довіри та взаємодопомоги.

Запрошуємо на заняття з рукопашного бою:

  • учнів-початківців;
  • учнів середнього рівня підготовки;
  • учнів вищого рівня підготовки.

Наші учні посідають призові місця на чемпіонатах України та беруть участь у різноманітних змаганнях. Ставши частиною нашої команди, ви матимете змогу виступати на змаганнях по будь-яких інших єдиноборствах: бокс, кікбоксинг, карате, самбо, дзюдо та інші. Ми вивчаємо такі прийоми: захисні дії при погрозах вогнепальною та холодною зброєю, звільнення від захватів та інше.

Ми співпрацюємо з правоохоронними органами й займаємося фізичною підготовкою співробітників. Також ведемо співпрацю з приватними охоронними фірмами.

Відгуки