Компанія "Оксиген"

Оксиген - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація


Грибок, шкідники, пліснява та неприємний запах, що «в’ївся» у стіни та меблів. Ці незручності не тільки спричиняють дискомфорт, а й можуть бути небезпечними для здоров’я. Тому не варто нехтувати навіть незначними «дзвіночками тривоги», що сповіщають про наявність плісняви або грибка у приміщенні. Зверніться до представників компанії «Оксиген» і вони подбають про вашу безпеку та про ваш комфорт.

Компанія «
Оксиген» поспішає на допомогу та дарує щастя! За допомогою професійного обладнання та інноваційних технологій:
  • Видалення плісняви - комплексний підхід до проблеми: пошук факторів, усунення прояву, озонування, захист від повторної появи та рекомендації по усунення надмірної вологи. 

(Тютюновий дим при курінні, наслідки пожежі, запахи фарби, клею, лаків нових меблів, сечі домашніх тварин, сирість, зіпсованої їжі). 





Технології що використовуємо:
- озонування;
- сухий туман;
- холодний або ультразвуковий(ULV) туман;
- лише европейську та американську хімію.

Крім того, у нас ви можете придбати першокласне вітчизняне обладнання для озонування приміщень.

Чому ми? Наші переваги:
  • У своїй роботі використовуємо інноваційний та максимально ефективний метод дезінфекції — озонування. З допомогою газу О3 ми очищаємо приміщенні від різних вірусів, бактерій, запахів, плісняви чи від інших несприятливих чинників. Попри це, такий газ «вбиваючи» шкідників чи плісняву, нейтралізуючи запахи, не шкодить довкіллю та людям. До того ж, наш метод є сертифікованим.
  • Наші послуги є доступними за ціною. Тому, вам не доведеться за свій комфорт та безпеку сплачувати «захмарні» гроші.
  • Оперативно опрацьовуємо заявки та приступаємо до роботи в чітко погоджений із клієнтом час. Працюємо швидко, проте якісно, «на совість».

Відгуки