Львівська приватна миловарня "Амбра"

Амбра - фото
вулиця Шевченка, 323
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Львівська приватна миловарня «Амбра» була заснована у 2010 році. Стимулом для перших миловарних експериментів стала алергія у власних діток та пошук здорової альтернативи насиченим хімічними агентами промисловим миючим засобам.

У процесі багаторічних проб та досліджень нам вдалося створити більше двох десятків сортів натурального мила для різних потреб та типів шкіри.Увесь асортимент продукції ми виготовляємо особисто та виключно вручну, що дозволяє впевнено гарантувати нашим клієнтам якість преміум-класу.

Використання переважно імпортних органічних інгредієнтів з країн прямих виробників косметичних масел та нерафінованих олій власного тиснення дозволяє нам отримати направду якісний кінцевий продукт.

Усе мило виготовляється виключно холодним способом з нуля за власною технологією з подальшим вистоюванням (дозріванням) кожного бруска терміном від шести тижнів до шести місяців.

Ми вперше створили мило ручної роботи марок «Дитяче» для найменших споживачів та ”Інтимне” для регуляції  та здоров’я інтимної зони дорослих. Особливе місце займають тверді натуральні шампуні, після використання яких ваше волосся з часом вивільнить шкіру голови від дешевої небезпечної хімії та відгукнеться природним сяйвом та здоровим виглядом.

Naturae convenienter vive!  Живи у злагоді з природою!

Відгуки