Кухні "ELNOVA.LVIV"

ELNOVA.LVIV - фото
проспект Червоної Калини, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Для кожної господині важлива, в першу чергу, функціональність та зовнішній вигляд кухні. Виробники сьогодні пропонують широке різноманіття матеріалів для кухонь: від синтетичних до натурального дерева.

Львівська студія сучасних кухонь «ELNOVA LVIV» пропонує кухні від кращих європейських та українських дизайнерів. Ми пропонуємо гарантію на всю продукцію 10 років, тому ви можете бути впевненими у її відмінній якості.

Ми співпрацюємо з кращими дизайнерами: Стефано Адріані(Adriani & Rossi, Італія) та Мариною Черкашиною(Fabrique de FORMe, Україна). Їх багаторічний досвід та креативні ідеї дозволяють створювати справжні шедеври, які тішать функціональністю та гарним зовнішнім виглядом.

Для виготовлення меблів «ELNOVA» обирає кращих партнерів: вологостійкі плити від Cleaf, стільниці від Silestone, KAINDL, лакофарбові матеріали від ICA. За рахунок ефективної організації виробництва ми досягли високої якості нашої продукції, а завдяки великим обсягам закупівель матеріалів — мінімізували ціну.

 

КОЛЕКЦІЯ КУХОНЬ ELNOVA


КУХНЯ «BLUE MARINE»
СТИЛЬ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

При створенні образу кухні «BLUE MARINE», в стилі сучасної класики, був використаний образ сучасного французького інтер'єру з включенням традиційних мотивів, з відтінками кольору blue marine. Нова кухня ідеально вписалася в наявну лінійку кухонь ELNOVA. Ця прекрасна кухня може виступати як провідним елементом, так і бути частиною створеної кухонної композиції в стилі еклектика, в поєднанні з іншими предметами від нашої компанії.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «CAMELIA»
СУЧАСНА КЛАСИКА

Дана модель кухонних меблів призначена для житла людей, що віддають перевагу традиційним формам в інтер'єрі та для яких кухня - щось більше, ніж просто місце для приготування їжі. Для цієї моделі була спеціально розроблена технологія виготовлення фасаду кухні, яка дозволяє поєднувати елементи класичної фільонки з фарбованими фасадами. А функціональне наповнення та технічні параметри відповідають всім головним параметрам сучасної кухні.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «ESTRO»
МАКСИМАЛЬНА МІСТКІСТЬ

Головний параметр, який був закладений при створенні даної моделі - максимальна місткість в комбінації з лаконічною формою. Дана модель кухні - екстраполяція філософії побудови простору, коли вбудовані елементи меблів розчиняються в загальному інтер'єрі но при цьому не привертають до себе додаткової уваги. Кухня «ESTRO» може ідеально вписатися в малогабаритне приміщення або стане центровим елементом в інтер'єрі кухні-студії.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «GERBERA»
ВІРНІСТЬ ТРАДИЦІЯМ

Класичний стиль в інтер'єрі кухні ніколи не вийде з моди. Класика існує поза часом та буде актуальна і через століття. І кухонні гарнітури «GERBERA» є прямим доказом цих слів. Унікальна технологія обробки деревини дозволила створити у цій моделі безшовні радісні дверцята, а рамковий фасад надає кухні об'ємний рельєф, акцентуючи непорушність конструкції.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «IRIS»
НАТУРАЛЬНІСТЬ

Екологічна спрямованість стилю кухні «IRIS» задають, перш за все, кольору, що застосовуються при обробці даного гарнітура. Еко-стиль не любить нагромадження різних елементів, в цьому він дуже близький до мінімалізму - адже в природі не буває нічого зайвого. Тому предмети декору в даній моделі «за сумісництвом» виконують утилітарні функції. А приємне поєднання молочного та кавового відтінків доповнене зеленими фарбами, вносить у меблі нотки еклектики та свіжості.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «MAGNOLIA»
СТИЛЬНА РАЦІОНАЛЬНІСТЬ

Сучасна, стильна, а головне, дуже економічна модель, з дуже практичними фасадами та помітними акцентними деталями. Зручне зонування і пікова функціональність простору, де комфортно готувати, зручно відпочивати та в радість приймати гостей - ось відмінні риси даного кухонного гарнітура. Фактура дерева на фасадах кухні «MAGNOLIA» виглядає самобутньо і самодостатньо, а відсутність ручок вторить її бездоганності.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «PENTAGON»
ГРАФІЧНА ЧІТКІСТЬ

Суперергономічна, об'ємна і фактурна, створена для людей, які цінують стиль і раціоналізм. Інтегрована ручка, в комбінації з фарбованими та шпонованими фасадами - бездоганне рішення для інтер'єру, в якому приділено особливу увагу деталям та кольорам. Прямі рубані форми в поєднанні зі зламами робочої поверхні, виділяють оригінальність дизайну та утворюють бездоганний робочий трикутник між плитою, мийкою та стільницею.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~


КУХНЯ «SCALA»
НОВА КЛАСИКА

Ніжні кольори кухні «SCALA» надають гарнітуру безтурботність та затишок. Рифлений декор додає їй елегантності та благородства. Сучасна класика - ось найкращий опис даної моделі, яка увібрала в себе строгість класики, невинність глянцю і мінімалізм сучасності. Це практично новий тренд, проміжний стиль, реалізований в останніх колекціях італійських меблів.

ДЕТАЛЬНІШЕ

 ~~~~~~~~~~~~

Відгуки