Лікарня "Експерт"

Експерт - фото
вулиця Шолом-Алейхема, 11
+38 (097) 223-39-11 (Стаціонар)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний
+38 (073) 223-39-11 (Лікарня)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви
вулиця Кульпарківська, 64а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний
проспект Червоної Калини, 56
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Лікарня «Експерт» — це нова високоспеціалізована клініка, яка надає комплексні медичні послуги із забезпеченням сучасного та якісного медичного сервісу у центрі Львова.

Наша лікарня пропонує нові стандарти лікування та обслуговування пацієнтів, в основі яких бездоганний сервіс та безпека.

Ми — клініка із повним циклом: консультацією, діагностикою, оперативним втручанням, мінімальним періодом післяопераційної реабілітації.

Надаємо медичні послуги за такими напрямками:

  • діагностування;
  • загальна та дитяча хірургія;
  • гінекологія та урологія;
  • проктологія;
  • послуги отоларинголога (лора);
  • ортопедія.

Також у клініці функціонує денний стаціонар.

Ми цінуємо ваш час та комфорт, а тому немає жодних черг та довгих очікувань — все і негайно в одному місці та з індивідуальним підходом до пацієнта.

У нас працюють спеціалісти з багаторічним досвідом роботи — кандидати та доктори медичних наук, які відомі по своїх напрямках як в регіоні, так і закордоном. Це світила сучасної медицини, які проводять унікальні операції. Наші хірурги застосовують малотравматичні види втручання та нові методики оперування, які максимально скорочують післяопераційну реабілітацію, допоможуть позбутися низки серйозних захворювань та багатьох інших проблем зі здоров’ям різного рівня складності.

Наша лікарня оснащена сучасним високотехнологічним обладнанням та широкопрофільною апаратурою провідних європейських виробників. У нас є власна лабораторія, що дає можливість уникнути призначення зайвих аналізів та досліджень, а також провести термінові обстеження та заощадити дорогоцінний час при виявленні тих чи інших захворювань.

Медичний персонал нашої клініки завжди ввічливий і привітний. У нас завжди чисто, стерильно та світло. Для зручного та комфортного перебування у нашому стаціонарі, ми пропонуємо просторі палати, обладнані кнопками швидкого виклику, інтернет/ТБ, 4-разове харчування зі страв на вибір, цілодобовий супровід медичного персоналу та багато іншого.

Наша клініка надає швидку медичну допомогу в екстрених ситуаціях поза чергою і безвідмовно!

Нам важливо, щоб кожен мав доступ до якісних послуг з європейським підходом до лікування та обслуговування, а тому пропонуємо доступні ціни для кожного.

Високий професіоналізм та злагоджена команда, високий рівень безпеки, сучасне операційне обладнання, чистота та комфорт — все це лікарня «Експерт».

Відгуки