Магазин-салон "Діваль"

Діваль - фото
вулиця Ярослава Стецька, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний
с. Зимна вода вул. Яворівська, 22
(ТЦ "Три слони")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд12:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Меблі “Діваль” – це сучасне вирішення по оформленнi інтер’єру будь-якого приміщення. Меблі “Діваль” несуть індивідуальність та неповторність своїх дизайнерських рішень та створюють затишок, красу і комфорт Вашої оселі. Різноманітність асортименту товарів нашої фірми дозволяє зробити вибір для будь-якого інтер’єру, для приміщення будь-якого розміру і для людей з будь-яким фінансовим статком. Присівши відпочити на м’які меблі нашого виробництва, про Вашу зручнiсть та світосприймання будуть думати самі меблі. Ергономічність конструкцій, дозволить Вам легко переключитись від напруженого дня і створить хороший настрій.

 

Модельний ряд меблів “Діваль” характеризується своєю широтою. Сьогодні у серійному виробництві нараховується понад 60 моделей різноманітної комплектації, розрахованих на споживачів із середнім та вище середнього рівнем доходу.

 

Витік торгової марки “Діваль” починається у 1994році з відомої в Україні та за кордоном “Компанії Киянка-Штайногфф”. Запорукою успішної діяльності на меблевому ринку є професіоналізм колективу фабрики, використання новітніх технологій у виробництві, та співпраці з надійними партнерами. Висока якість наших меблів та репутація надійного партнера , дозволили нам створити широку торгову мережу по продажу м’яких меблів в Україні та за її межами а саме в Росії, Литві, Латвії, Узбекистані, Казахстані, Румунії та в США.

Таким чином, філософія успіху нашої фірми – це сучасні технології та індивідуальний підхід до запитів клієнта

Відгуки