Автомагазин "VENOL"

VENOL - фото
вулиця Зелена, 147
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:1512:30 - 13:30
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Автомагазин «VENOL» — ексклюзивний магазин продукції ТМ «VENOL» в Україні!
Вже 16 років наша команда фахівців здійснює продаж провідних німецьких мастил, які зарекомендували себе в якості відмінного складника чудової роботи транспортних засобів. Маємо надзвичайно широкий асортимент супутньої продукції та інших потрібних товарів, які здатні покращити технічний стан вашого авто. Завжди надамо цінні консультації та допоможемо зробити вдалий вибір.
В автомагазині «VENOL» ви знайдете:
  • моторні та трансмісійні мастила
  • Мастило для генераторів
  • Мастило до будівельної, промислової та сільськогосподарської техніки
  • Гальмівні рідини
  • Антифризи
  • Тосоли
  • Технічні змазки
  • Спеціальні засоби (для двигуна, радіаторів охолодження)
  • Омивачі скла (зимові та літні)
  • продукцію лінійки «ACTIVE POWER» — серія мастил, що сприяє досягнення потужності двигуна
  • експлуатаційні рідини
  • автокосметику та автохімію
  • аксесуари до авто
  • великий вибір ножів та ароматизаторів.

Про ТМ «VENOL»
Компанія була заснована в 2002 році як Gesellschaft mit beschrankter Haftung, що базується в Ладбергені, на півночі Німеччини. Місія компанії з самого початку її існування полягала в тому, щоб виробляти та постачати задоволеним клієнтам мастила найвищої якості та продукти авто хімії.
Для реалізації цієї місії, починаючи з 2003 року компанія запропонувала своїм клієнтам весь асортимент продукції, що продається під брендом VENOL ©.
Нові виробничі технології, впроваджені в 2004 році, дозволили виробляти та пропонувати клієнтам продукти нового покоління, якість яких дозволяє VENOL Motor Oil GmbH ефективно конкурувати з провідними виробниками мастил, робочих рідин та засобів догляду за автомобілем.
У зв'язку з інтенсивним розвитком компанії, а також у рамках довгострокової економічної стратегії експансії на ринки нових країн-членів Європейського співтовариства, VENOL GmbH почала розміщувати своє виробництво також у найкращих виробників, надаючи їм свої сучасні технології виробництва та дотримання власних дуже високих вимог до якості.
Результатом цього розширення стало ефективне просування бренду VENOL © не тільки на Європейському, Литовському та Латвійському ринках, а і в Україні. На ринку з'явилося нове покоління високоякісних моторних олів найвищої якості, створених лише з серпня 2008 року, на основі спеціального складу олійних основ із використанням унікальної технології ACTIVE POWER.
www.venol.de

Про ТМ «ADWA»
Компанія ADWA Sp. z o. o існує на ринку з 1986 року. Спочатку компанія займалася виробництвом та поширенням горюче-мастильних матеріалів та автомобільної хімії. ADWA Sp. z o. o. є одним з найбільших виробників мастил для автомобілів та промисловості, а також для робочих рідин, таких як рідини для радіаторів, омивачі вітрового скла або гальмівні рідини, а також автомобільна косметика.
У нас є сучасні автоматичні технологічні лінії для виробництва олій, а також для пакування та розфасовки готової продукції. Усі види діяльності, пов'язані з виробництвом, закупівлею сировини чи матеріалів, зберігання та торгівля здійснюються відповідно до стандарту ISO 9001, що підтверджується з 2000 року сертифікатом, виданим TUV NORD. З 2012 року діє система забезпечення якості відповідно до стандарту EN ISO 9001:2008, підтверджена сертифікатом GL Germanischer Lloyd.
Сьогодні в компанії працює понад 26000 осіб, які мають відповідні знання та величезний досвід у виробництві та продажі продукції для промисловості та автомобілебудування. Для споживачів, Наш досвідчений та спеціалізований персонал гарантує стабільне та якісне виробництво.
www.adwa.eu

Відгуки