Магазин "Шкіра"

Шкіра - фото
вулиця Окружна, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якість та зовнішній вигляд взуття, галантерейних виробів чи інших елементів гардеробу в першу чергу залежать від якості матеріалів, з яких вони виготовляються. Підготовка шкіри для подальшої обробки — доволі складний виробничий процес, котрий вимагає дотримання багатьох умов, стандартів. Але лише таким чином досягається досконалий кінцевий результат — м’яка, якісна, натуральна шкіра.

Магазин «Шкіра» пропонує вашій увазі великий вибір першокласної натуральної шкіри для пошиття взуття, одягу та галантерейних виробів, а також ремінної шкіри. Асортимент продукції представлений такими відомими брендами, як Nappa, Flotar, Crazy, Nubuk, Lak, Nap Lak.

Важливо зазначити:

  • Нашим клієнтам пропонуємо велике різноманіття фактур та кольорових відтінків шкіри, різну товщину та тиснення:  шкіру для взуття, для одягу, ремінну шкіру, галантерейну шкіру.
  • Товари реалізуємо як гуртом, так і вроздріб.
  • Вас приємно здивують наші лояльні ціни та вигідні умови довгострокового співробітництва.
  • Наші консультанти допоможуть підібрати шкіру, виходячи із важливих для вас функціональних характеристик та інших вимог — врахуємо необхідну м’якість, еластичність, стійкість до непогоди та інших негативних явищ.

Широкий асортимент продукції, зібраний в магазині «Шкіра», допоможе вам створювати різні типи взуття, якісно виконувати його ремонт, виготовляти такі вироби як шкіряний одяг, ремені, сумки, портфелі, гаманці, портмоне, пояси, футляри, чохли, косметички та багато іншого.

Відгуки