Магазин "Альтернатива Сантехніка"

Альтернатива Сантехніка - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Салон-магазин сантехніки "Альтернатива Сантехніка" пропонує широкий асортимент продукції для створення неповторного та оригінального інтер’єру Вашої оселі. Якісна керамічна плитка, сантехніка та аксесуари від провідних світових виробників допоможуть оформити дизайн у будь-якому стилі.

Керамічна плитка
У салоні Ви можете обрати керамічну лицювальну плитку для стін та підлоги, для укладки ззовні та всередині приміщення італійських фабрик: Versace, Cottoveneto, Rex, Bardelli, Tagina, Petracers, Arioster, FAB, DADO тощо.

Меблі та сантехніка для ванної кімнати від провідних виробників: Catalano, Inova, Devon&Devon, Duravit, Lineatre, Laufen.

Мозаїка
Мозаїка — це завжди стильно і вишукано. У магазині "Альтернатива Сантехніка" Ви знайдете великий вибір італійської мозаїки Bisazza, Sicis, Trend різноманітної фактури, структури та кольорів. За допомогою мозаїки стіни можна прикрасити художніми панно та облицювати будь-яку вигнуту поверхню у ванній.

Ванни та душові кабіни
У магазині представлені ванни і душові кабінки відомих італійських та німецьких виробників. Можна обрати ванну або душову різних за стилем, кольором і розміром, з гідромасажем чи без (Duka, Jacuzzi, HUPPE).

Інсталяційні системи
Пропонуємо монтажні рішення компаній Geberit, Viega, які надають необмежені творчі можливості, дозволяють створити ідеальну ванну кімнату, поєднавши красу, практичність і гігієну.
У салоні-магазині "Альтернатива Сантехніка" Ви можете придбати усілякі аксесуари та декори Lineabeta і Bertocci, рушникосушки провідних виробників Італії — Scirocco і Margaroli, а також змішувачі різних форм, кольорів і величини фабрик Gessi, Hansa, Ponsi, Zucchetti, Hansgrohe та інших.

Кухні 
Пропонуємо кухонні меблі італійського виробництва Europlak  високої якості, виготовлення з деревини та МДФ. Вишукані та водночас ергономічні. Успішні дизайнерські рішення допоможуть Вам сповна насолодитись приготуванням їжі для Вас та Ваших близьких.

Дизайн
За бажанням клієнта можна скористатись безкоштовними послугами дизайнера, котрий швидко та якісно створить новий, неповторний образ для Вашої кімнати.

Відгуки