Магазин "Квіти"

Квіти - фото
вулиця Шевченка, 362
(Ринок "Ряснянський")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:30Без перерви
Нд10:00 - 18:30Без перерви

Інформація

Ваші свята та будні будуть яскравими та особливими, сповненими приємних емоцій та особливого задоволення, якщо ви наповните їх свіжими квітами та композиціями. Погодьтеся, навіть невеличкий букет на столі створює чудову, святкову атмосферу, а що вже говорити про таке свято, як весілля, якого ми й уявити не можемо без квітів!

Квіти надихають, відволікають та тішать, вони милують око і дарують невимовне задоволення. Обирайте гарні, свіжі та неповторні квіткові композиції й букети у магазині «Квіти» — створюйте свій чудовий настрій!

У магазині представлено величезний асортимент сортів квітів — для різних вподобань та смаків. Талановиті й креативні флористи магазину готові втілити в життя ваші ідеї й фантазії та запропонувати свої оригінальні рішення.

Магазин «Квіти» працює за напрямками:

  • створення квіткових композицій — для свят, для декору та оформлення певних подій;
  • виготовлення букетів на замовлення — ми точно виконаємо ваші побажання та оформимо неймовірно розкішний, ексклюзивний букет;
  • флористичне оформлення весіль — це дуже важлива й відповідальна галузь нашої діяльності, адже ваше весілля — це неповторне свято, а гарні квіти на ньому створюють відповідну атмосферу й настрій;
  • оформлення різноманітних урочистих подій — оформляємо квітами святкування днів народження, випускних свят тощо.

Відгуки