Магазин "Карпати"

Карпати - фото
вулиця Городоцька, 172
+38 (067) 776-61-15 (Магазин, рекламний номер)
+38 (032) 262-42-21 (Бухгалтерія)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Меблева фірма КАРПАТИ давно завоювала чудову репутацію на українському ринку, адже виготовляє меблі з далекого 1971 року. За ці роки склалася своя особлива традиція у виробництві меблів. Нашому досвіду довіряють як покупці, такі партнери. Меблева фірма "КАРПАТИ" є офіційним представником фірми Wajnert.

Перевага наших меблів — європейська якість за ціною українського виробника. Таке поєднання важливих складових привертає увагу все більше прихильників нашої продукції.

КАРПАТИ пропонують меблі для спалень і передпокоїв, дитячих та молодіжних кімнат, м'які та корпусні меблі, офісні меблі, столи і стільці тощо.

Команда досвідчених конструкторів і дизайнерів працюють над розробкою оптимально комфортних і функціональних меблів. Високотехнологічний процес виробництва, застосування сучасних інноваційних технологій і надійного устаткування допомагають щоразу розширювати межі дизайну моделей.

Вивчення ринку попиту та випуск актуальних і затребуваних меблів давно зробили продукцію фабрики КАРПАТИ упізнаною й улюбленою для наших покупців.

Сировина для виробництва сертифікована. Особливо ретельному відбору піддається сировина для виробництва дитячих меблів. Усі моделі розробляємо з урахуванням фізіологічних і психологічних потреб майбутніх користувачів.

Меблева фірма КАРПАТИ також пропонує столярні вироби: дверні блоки, щитові деталі, а також послуги з облицювання щитових деталей натуральним шпоном бука, ясеня, дуба, червоного дерева, з власної сировини або сировини замовника.

Відгуки