Магазин "ВІТРАЖ"

ВІТРАЖ - фото
вулиця Зелена, 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Сихівська, 4
(Prestige House)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Надійні та якісні пластикові вікна, двері, балконні конструкції, гаражні двері та захист для вікон пропонує своїм відвідувачам компанія з відмінною репутацією та значним досвідом роботи на ринку — «Вітраж». Величезний асортимент нашої продукції дозволить не лише захистити ваше помешкання, а й надасть йому неповторного стилю, чарівності, індивідуальності та вишуканості.

Серед пропонованих понад 200 моделей ви легко зможете обрати оптимальні вироби, що відповідають вашим функціональним вимогам та естетичному смаку.

Десятирічний досвід роботи компанії «Вітраж» дає змогу пропонувати товари та послуги високої якості та задовольняти вимогливих клієнтів. Ми обираємо надійних українських та закордонних виробників, що забезпечують довговічність та надійність продукції, а також пропонують вигідні ціни.

Асортимент нашої продукції включає такий перелік:

  • металопластикові вікна таких провідних виробників та лідерів ринку металопластикової продукції, як Rehau, Aluplast та Viknaroff;
  • міжкімнатні двері Trend;
  • гаражні ворота від Алютех;
  • вхідні двері;
  • ролокасети;
  • жалюзі;
  • підвіконня Danke, Alber, Crystalit та іншу продукцію.

Фахівці компанії «Вітраж» добре розуміють, що вікна чи двері повинні служити впродовж багатьох років, даруючи надійний захист. Наші майстри мають високу кваліфікацію, суттєвий досвід та виконають монтаж конструкції надійно й акуратно.

Ми впевнені, що співпраця з компанією «Вітраж» задовольнить ваші вимоги та вподобання.
 

Відгуки