Магазин "Marco Pini"

Marco Pini - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", ТЦ "Центральний", магазин №28)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Шукаєте якісне та, водночас, розкішне взуття? Впевнені, що ваші ніжки варті того, щоб ви одягали на них справді першокласні речі? Для всіх поціновувачів відмінного шкіряного взуття маємо чудові новини. У нашому магазині ви можете придбати високоякісне взуття від торгової марки «Marco Pini». «Marco Pini» — це відбірні шкіри та вишукані італійські моделі взуття, це якість перевірена часом, це комфорт у поєднанні з розкішшю. Торгова марка була заснована понад сорок років тому. За цей час були удосконалені технології виробництва взуття, оновлено обладнання, розширено сферу реалізацію виробів. Та незмінним залишилася неймовірна любов, з якою створюють кожну пару взуття «Marco Pini». Ультрамодна італійська шкіра, правильно підібрана стильна фурнітура, безліч кольорів та моделей — усе це не залишить вас байдужими.

У нашому магазині до ваших послуг широкий асортимент взуття від ТМ «Marco Pini». Пропонує великий вибір:

  • Чобітків та черевичок;
  • Туфель;
  • Босоніжок;
  • Інших видів розкішного взуття.

Чому ми? Переваги нашого магазину:

  • Ми пропонуємо вам взуття турецького виробництва за італійськими технологіями. Вся взуттєва продукція у нашому магазині виготовлена зі стовідсотково натуральної шкіри, що гарантує якість, комфорт та здоров’я ваших ніг;
  • Наші продавці, врахувавши ваші потреби та побажання, підберуть для вас ідеальну пару взуття.

У нашому магазині ідеальне взуття для ідеальних ніжок. Купуйте взуття у нашому магазині та насолоджуєтеся справжньою якістю та розкішшю. Ви варті кращого!

Відгуки