Магазин "CampuS"

CampuS - фото
проспект Червоної Калини, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Магазин туристичного та спортивного спорядження "CampuS" з 2007 року займається продажем туристичного, гірськолижного, спортивного одягу, взуття та спорядження різних марок, як українського походження так і іноземних брендів : CampuS, Meteor, Aqua-Speed, Teva, Neverland, Salomon, Fundango, Hoka One One, Rockland.

Львів’яни та гості міста можуть завітати у наш магазин, де зможуть переглянути добірний асортимент та отримати кваліфіковану допомогу та живе спілкування із нашими консультантами. Для клієнтів з інших міст України ми пропонуємо замовити товари через наш інтернет магазин.

У нашому фірмовому магазині Ви можете придбати:

Для туризму: мембранні куртки та штани, фліси, рюкзаки, спорядження, намети, спальники, аксесуари, трекінгові черевики та кросівки.

Для спорту: куртки, штани, фліси, жилетки, реглани, фліси, термобілизна, рукавички, аксесуари, кросівки, сандалі, в’єтнамки, купальники, плавки, сорочки, футболки, шорти, бриджі, спідниці, шапки, кепки, джой-бафи (бандани), шкарпетки та термошкарпетки, окуляри для плавання, шапочки для плавання

Для катання на лижах і сноуборді: повний комплект гірськолижного та сноубордного одягу, лижні маски та окуляри, шоломи, маски, окуляри, балаклави.

Для велоспорту: велоодяг та велоаксесуари.

Відгуки