Салон "Interio"

Interio - фото
проспект Червоної Калини, 76
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Салон «Interio» спеціалізується на виготовленні, продажі, встановленні вхідних та міжкімнатних дверей, металопластикових вікон, підлоги, фурнітури для вікон і дверей та ін.

Салон «Interio» працює з відомими виробниками:

  • дверей — «Папа Карло» — у м. Львові розташовано склад цієї фабрики;
  • вікон — «Вікна Плюс»;
  • вхідних дверей — «Steelguard».

Вагомою частиною роботи салону «Interio» є продаж та монтаж дверей від «Папа Карло». Продукція цього виробника відрізняється високою якістю, екологічністю, цікавими стилістичними рішеннями. Надаємо можливість обрати надійний виріб у бажаній ціновій категорії, пропонуємо гарантійні зобов’язання та якісне сервісне обслуговування.

Салон «Interio» пропонує такі двері від виробника «Папа Карло»:

  • економ-сегмент — колекції Millenium, Plato, Optima;
  • двері середнього цінового сегменту — колекції Cosmopolitan, iDoors, Art Deco.

Варіанти покриття — шпон, ламінування, є матові та глянцеві поверхні. Кількість моделей дверей налічує понад 150 стильних варіантів, включаючи розсувні двері, декоративні настінні панелі. Фабрика «Папа Карло» володіє повним виробничим циклом — від розпилювання деревини до упакування готової продукції, на кожному етапі здійснюючи суворий контроль за якістю. Пропонуємо можливість виготовлення дверей нестандартних розмірів, за індивідуальними, оригінальними проектами.

Торгова марка «ВікноПлюс» вже тривалий час успішно займається виготовленням і встановленням якісних пластикових вікон ПВХ. Пластикові вікна цієї торгової марки користуються довірою та увагою користувачів України, адже ці вікна мають унікальні властивості і характеристики, які гарантують їхнє багаторічне використання. Зокрема, використовується профіль VEKA (Німеччина) з пластиковою рамою та стулкою — вікно закривається щільно, забезпечує ідеальну герметизацію. Якісний пластик не старіє, не деформується, не піддається впливу довкілля. Склопакет забезпечує теплоізоляцію, шумоізоляцію всіє конструкції. У вікнах «ВікноПлюс» використовується фурнітура від німецьких виробників. Пластикові вікна від «ВікноПлюс» добре зберігають тепло, пропускають світло та мають елегантний дизайн.

А також, салон «Interio» пропонує якісні вхідні двері від Steelguard — надійні металеві двері, що виготовляється на сучасному європейському обладнанні. Фабрика виготовляє понад 5000 дверей в місяць, пропонуємо 500 варіантів мдф-панелей — ви маєте змогу обрати двері на свій смак та за бажаною ціною.

Відгуки