Магазин "Світ якісної сантехніки"

Світ якісної сантехніки - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТЦ "Будмаркет", магазин №47)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Мережа магазинів 'Світ Якісної Сантехніки' - це широкий асортимент товарів европейських та українських виробників на будь-який смак та гаманець.

В магазині представлені товари багатьох виробників, більшість товарів у наявності!!!

Компанія заснована у 1995 році. Завдяки постійним стажуванням на заводах-виробниках консультанти якнайкраще зможуть відповісти на усі ваші питання,  та допомогти з вибором сантехніки.

В нашому асортименті є ванни різноманітних форм та виробників.Серед них є чешські ванни, змішувачі та душові кабіни Ravak, польські ванни та унітази  KOLO,ванни, змішувачі та душові кабіниCersanit, австрійськіванни та душові кабіниKooler-Pool, німецька кераміка,змішувачі, ванни та кабіниAM-PM, Grohe, Hansgrohe, Devit, Pool-Spa, та інакших европейських виробників.
 
Інтернет-магазин сантехніки та аксесуарів

svitsanteh.com.ua
Сучасний ринок сантехніки пропонує великий вибір обладнання для ванних, душових кімнат, туалетів, санвузлів, кухонь. Вітчизняні й зарубіжні виробники випускають різноманітні моделі сантехнічних приладів, серед яких кожен бажаючий може підібрати вироби необхідного дизайну, кольору, форми, конструкції для своєї квартири.

Якщо ви робите ремонт у квартирі, облаштовуєте ванну кімнату або туалет, то напевно хочете дешево купити сантехніку і комплектуючі. Наша компанія реалізує товари високої якості за доступною вартістю. Ми знаходимося на ринку вже понад 10 років і розуміємось у хорошій сантехніці.


Ми співпрацюємо з офіційними представниками відомих компаній, що випускають найкращу вітчизняну та імпортну сантехніку, тому впевнені у якості нашої продукції. 

Відгуки