Магазин "BRAVOMODA"

BRAVOMODA - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний")
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Хочете придбати взуття, яке не лише комфортно облягатиме ваші ніжки, а й викликатиме захоплені погляди? Мрієте про широкий вибір та доступні ціни, що дозволять підібрати оптимальну модель під різні варіанти одягу у вашому гардеробі?

Тоді вам варто завітати до модного магазину«BRAVOMODA»! Тут вам запропонують великий асортимент модного та якісного жіночого й чоловічого взуття, яке цілком відповідатиме вашим уявленням про стиль та зручність.

Запрошуємо жінок — обирайте вишукані туфлі та зручні босоніжки, теплі чобітки та стильні ботильйони, елегантні черевички та інші моделі відповідно до ваших потреб та побажань. У нашому магазині вам запропонують жіноче взуття відомих європейських брендів — Bravomoda, Sala, Visconi, Kotyl, Anmex, Nessi, Marco Livier. Розмірна сітка моделей — від 33 по 42 розмір.

Для чоловіків у нас представлено широкий вибір модних черевиків, сандалів та туфель на різні смаки від виробників Kadar, Conhpol, Kabala, Kasper, Tapi та Luciano Bellini, які гарантують високу якість товару. Пропонуються розміри моделей від 36 по 48.

Ми готові надати вам необхідні консультації та рекомендації щодо вибору оптимальних варіантів, поділимося порадами щодо догляду за взуттям.

«BRAVOMODA» — це чудовий магазин для тих, хто цінує відмінну якість та оригінальний вигляд модного взуття, хто не готовий до компромісів та шукає ідеальну пару взуття для свят чи буднів.

Відгуки