Магазин "Світ косметики"

Світ косметики - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", ТЦ"Європа", Перша торгівельна лінія, 2 поверх, магазин №31)
+38 (068) 466-98-81 (Viber, Whatsapp, Telegram)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Прагнення людини бути досконалою заслуговує справжньої поваги, оскільки заради цієї мети витрачається маса сил і часу. З давніх-давен для цього існували десятки рецептів і секретів, які допомагали стати красивішими, але сучасним жінкам і чоловікам в цьому питанні пощастило набагато більше, тому що їм на допомогу прийшла професійна косметика, яку можна придбати у нашому магазині.

Наш мультибрендовий бутік пропонує якісну продукцію відомих брендів, таких як L'Oreal, Pupa,  Bourjois, Dior, Chanel ,Helena Rubenstein , Lancome , Clarins , Biotherm , Shiseido, Sisley, La Prairie, Givenchy, Clinique, Estee Lauder, YSL , Guerlain, Collistar, Dolce Gabana, Guerlain, Giorgio Armani, Matrix, Kerastase, Indola, Goldwell, Schwarzkopf Professional, Loreal Professionel, Wella Professionals, Staleks, Mertz , Haiway , Gucci , Paco Rabanne , Lalique, Trussardi , Hugo Boss , Kenzo , Hermes , Versace , Chloe , Burberry , Bulgari , Roberto Cavalli , Fendi , Narciso Rodriguez , Dsquared2 , Viktor&Rolf , Cartier :

  •  жіночу косметику;
  • чоловічу косметику;
  • парфуми;
  • аксесуари;
  • інструменти для манікюру і педикюру
  • професійна косметика для волосся

У нашому магазині професійної косметики ви знайдете повний спектр елітної косметичної продукції, яка допоможе вам здійснювати комплексний догляд, реалізовувати найсміливіші іміджеві ідеї, а значить виглядати по-справжньому розкішно.

Нам довіряють не тільки звичайні споживачі, що використовують професійну косметику для домашнього догляду, а й професіонали, що працюють в індустрії краси, для яких якість і безпека є основою плідної діяльності.

Купити професійну косметику разом з нами — дуже просто. Ми пропонуємо не тільки професійну косметику, але і професійні консультації, тому «як вибрати» і «що краще» відтепер не повинно турбувати вас.
 

Відгуки