Медичний центр "Oculus"

Oculus - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 144
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 20:00Без перерви
Сб08:30 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Медичний центр «Oculus» - багатопрофільний приватний медичний центр, створений у 2014 році на базі офтальмологічної клініки професора І.Я. Новицького.

Довіра, повага, якість лікування, особистий комфорт, доступність – стали для нас базовими незмінними цінностями в роботі.

Ми створили і продовжуємо створювати найкращій умови обслуговування та надання послуг нашим пацієнтам. Взявши за мету діяльності за світовими стандартами медичної галузі.

Зараз команда центру налічує понад 30 лікарів різних спеціальностей та високої професіональної кваліфікації: академіки, професори, кандидати медичних наук, лікарі вищої категорії.

Підтримка високої якості послуг також забезпечується постійним впровадженням найкращих взірців світової медичної практики, постійним інвестуванням у підвищення кваліфікації працівників та обов’язковим оновленням медичного обладнання і лабораторно-діагностичного устаткування.

На даний момент, кожен пацієнт клініки може отримати медичну допомогу за 14 напрямками: офтальмологія, кардіологія, ортопедія, психотерапія, гінекологія, проктологія, урологія, неврологія, дермато-венерологія, стоматологія, ендокринологія, судинна хірургія, терапевтичне відділення та кабінет масажу.

Турбота про здоров’я повинна бути доступна для кожного!

Відгуки