Оптика "Нова"

Нова - фото
вулиця Івана Франка, 71
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Академіка Гнатюка, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
с. Сокільники вул. Стрийська, 30
(ТЦ "King Cross Leopolis")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви
вулиця Пекарська, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний")
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

ЗАХИСТ ВІД UV - ВИПРОМІНЮВАННЯ

 

Основна небезпека UV - випромінювання полягає в тому, що негативний вплив його накопичується в тканинах організму людини, особливо в клітинах ока, що викликає прискорене старіння зорового апарату: зниження гостроти зору в умовах недостатньої освітленості, зниження здатності розрізняти відтінки кольорів. Це призводить до руйнування сітківки ока і розвитку таких захворювань як катаракта і глаукома ока.

UV - випромінювання

поділяють на три діапазони:

UV-C - (230-280 нм)

UV-B - (280-315 нм)

UV-A - (315-380 нм)

 

Якщо UV-C і UV-B повністю поглинаються атмосферою землі, рогівкою і кришталиком і не досягають сітківки, то UV-A є найбільш небезпечним випромінюванням для ока. Більшість мінеральних і органічних окулярних лінз блокує UV-B і UV-A до 300 нм. Для кращого захисту необхідно розширити межі до 400 нм, що зроблено в лінзах MAXIMUS за допомогою додаткових фільтрів і покриттів. Окулярні лінзи з такими фільтрами поглинають 100% UV-B і 100% UV-A випромінювання.

ЗАХИСТ ВІД ШКІДЛИВОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ МОНІТОРІВ

 

В епоху комп'ютерів різко зростає число скарг користувачів на:

швидку втому очей

зниження акомодації зору

(сповільнене перефокусування

з ближніх предметів на дальні і навпаки)

подвоєння предметів

 

дискомфорт в очах, відчуття «піску», почервоніння очей, головну біль і зниження працездатності. Навіть якщо ви користуєтеся якісним монітором, ці симптоми проявляються із-за тривалого часу, який ви проводите за екраном. Для того, щоб покращити зорові функції та працездатність, існують окулярні лінзи з антирефлексним покриттям.

Окуляри з такими лінзами:

покращують кольоросприйняття і кольоровий контраст

роблять зображення більш чітким і контрастним

покращують акомодаційну здатність ока

відрізають короткохвильову, жорстку частину спектра, що негативно впливає на оптичні середовища ока

збільшують прозорість лінз до 99%

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОМФОРТНОГО БАЧЕННЯ ПРИ БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ

 

В складних погодних умовах - туман, сніг, мряка, сутінки - у водіїв автомобілів різко знижується контраст бачення, швидко втомлюються очі, що призводить до притуплення реакції, загальної втоми, напруження нервової системи. Це, в свою чергу, часто веде до аварій. Спеціально підібраний фільтр «Blue Blocker» блокує шкідливу синьо-фіолетову частину світла, значно підвищує контраст бачення, зменшує ефект «засліплення» фарами зустрічного транспорту, покращує видимість в складних погодних умовах, не спотворює кольори, стовідсотково захищає від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

МАКСИМАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ВАШИХ ОЧЕЙ

 

Лінзи «MAXIMUS» ідеально поєднують усі можливі захисні функції для зору. Розроблені на основі сучасних технологій, ці лінзи виготовлені згідно стандарту І5О 9001 і мають європейський сертифікат якості. Вони покращують контрастність зображення при роботі за комп'ютером, перегляді телепередач, захищають від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, забезпечують комфортне бачення в сутінках, під час дощу і туману, блокують зайві відблиски в тому числі і від мокрого асфальту, значно зменшують ефект «засліплення» фарами зустрічного транспорту, захищають від яскравого сонячного світла. Офіційний представник лінз «MAXIMUS» в Україні:

 

ТзОВ «ОПТИКА НОВА»

тел.(032) 298-09-39;(044) 536-12-35; 416-29-49

Відгуки