ТзОВ "Торговий дім "Інтердрафт"

Торговий дім "Інтердрафт - фото
вулиця Городоцька, 222
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватне науково-промислове підприємство «Інтердрафт» зареєстроване 19 листопада 1993 року . Основна діяльність підприємства – поставка металевих труб на підприємства Західної України.

З кінця 1993 року ПНПП «Інтердрафт» - регіональний представник ВО «Укртрубопром», що об’єднав провідні українські трубні заводи , по Західній Україні. Тоді ж,  укладена перша угода з УМГ «Львівтрансгаз», а згодом, після відокремлення, також і з ДП «Львівгазвидобування» . З металургійними підприємствами України досягнуто домовленості про поставку на трубні заводи трубної заготовки та штрипса. У виробництві насосно-компресорних труб, для потреб газовидобувних організацій, були використані ноу-хау, розроблені при участі спеціалістів ПНПП «Інтердрафт».

З 1995 року  ПНПП «Інтердрафт» стає регіональним дилером ЗАТ «Луганський трубний завод». Починається співпраця по поставці стальних газопровідних труб для облгазів Західної України. З 1998 року ми - основний постачальник стальних труб для потреб Львівської залізниці, а з 2000 року для ВАТ «Західенерго».

В кінці 90-х все більше, для потреб водо- та газопостачання, використовуються труби з пластмас. Тому, для поставки якісної продукції європейських виробників, в 2003 році було створено ТзОВ «Компанія «Інтердрафт». 2 лютого 2004 року було підписано контракт з провідним польським заводом по виробництву пластмас АТ «Gamrat». З 2005 року  ТзОВ «Компанія «Інтердрафт» є його авторизованим дистриб’ютором в Україні. З 2006 року налагоджена співпраця з польськими виробниками та постачальниками чавунних фітингів для труб з полівінілхлориду. В 2006 році відкрито офіс компанії у м. Києві. В 2010 році підписано угоду з потужним виробником труб з пластмас «InstalPlastLask Sp. zo.o.», в 2011 році з виробником чавунної продукції в Польщі компанією «Bohamet».

 Серед підприємств які використовують нашу продукцію  можна виділити наступні: МКП «Львівводоканал», ВКП «Вінницяводоканал», КП «Кривбасводоканал», ДКП «Киї в-водоканал», ДКП «Луцькводоканал», ВО «Харковкомунпромвод», КП «Житомир-водоканал», ДКП «Донецькоблводоканал» , Концерн «Поділля» (Вінниця), ТзОВ «Агро-Овен», ВАТ «Миронівський хлібопродукт», ВАТ «Київміськбуд», ВАТ «Львівгаз», ВАТ «Південспецбуд», управління Львівської залізниці, Міжнародний виставковий центр на Броварському проспекті в м. Києві та інші.

ТзОВ «Компанія «Інтердрафт» є постачальником труб та комерційного покриття для будівництва стадіону у м. Львові до Євро 2012.

Скачайте каталог виробів із сірого і сфероїдального чавуну: ТУТ

Відгуки