ПП "Ліфт-Захід"

Ліфт-Захід - фото
вулиця Володимира Великого, 2
+38 (066) 607-45-35 (Аварійна служба)
+38 (068) 850-36-90 (Аварійна служба)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

З 2012 року Компанія «ЛІФТ-ЗАХІД» є поставщиком вантажопідіймального обладнання на ринок України: пасажирські ліфти, вантажні ліфти, вантажопасажирські ліфти, гідравлічні ліфт, панорамні ліфти, ліфти котеджні, малі вантажні ліфти, автомобільні ліфти, ескалатори, травелатори, вантажні платформи й інше підйомне устаткування відомих світових брендів.

Наше конструкторське бюро протягом дев'яти років займається розробками та впровадженням у виробництво ліфтів нових ідей та технологічних  рішень, які дозволяють задовільнити будь-які побажання замовників. На всі ліфти, ескалатори, надається відповідальна гарантія від виробника, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування та сервіс ліфтів від нашої компанії.

      Наша компанія надає послуги "Ліфт- Під Ключ": монтаж, демонтаж, ремонт, налагодження, технічне обслуговування (сервіс) ліфтів, встановлення диспетчирського зв'язку, системи обмеженого доступу, відеонагляду  та здача в експлуатацію - ліфтів, підйомників, ескалаторів та траволаторів.

       Ми готові запропонувати нашим замовникам найкращі терміни поставки і монтажу ліфтового обладнання, а також своєчасне і якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування. У нас ви зможете замовити та придбати якісне та безпечне обладнання за оптимальною ціною.

       Ми допоможемо вибрати оптимальне ліфтове обладнання, а також надамо всю необхідну технічну та фінансову інформацію за даними запиту на будь-яке підіймальне обладнання.

      Наші ліфти та ескалатори працюють по всій Україні в банках, торгових і розважальних центрах, у житлових будинках, лікарнях, в бізнес-центрах, приватних будинках, ресторанах, в готелях і адміністративних будівлях і т.д. Ми пропонуємо тільки надійне і перевірене часом ліфтове обладнання, яке принесе вам комфорт і задоволення у вашому повсякденному житті!    

        Вся наша продукція відповідає Європейським нормам безпеки і діючим на території України  - Технічному регламенту, ДСТУ EN 81-20\50 та мають дозвіл на «Застосування обладнання» на території України. 

 

Відгуки