ПП "Галиченерго"

Галиченерго - фото
вулиця Зелена, 273
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватне підприємство  «Галиченерго»  це успішне підприємство з семирічним досвідом роботи на ринку монтажу, пусконалагоджувальних електричних робіт, виробництва силових щитів та торгівлі електрообладнанням.

ПП «Галиченерго» виступає офіційним щитовиком компанії  «Scheider Electric», офіційним дистриб’ютором компаній «Moeller Electric», E.NEXT, IEK, Philips, Delux, Lumen та співпрацює з іншими вітчизняними та іноземними компаніями.

Пропонуємо комплексну автоматизацію та електрифікацію об’єктів від технічних умов до подачі напруги. До послуг замовників проектні рішення на базі провідних технологій та сучасного обладнання.

Сьогодні підприємство володіє:

  • власними виробничими потужностями;
  • великим штатом співробітників, спеціалістів високого класу;
  • командою професіоналів, здатною в задані строки здати об’єкт «під ключ»;
  • спеціалізованою автотехнікою, яка дозволяє мобільно доставляти бригади монтажників, матеріали, комплектуючі, інструмент на об’єкти.

Власне виробництво

Однією з основних переваг ПП «Галиченерго» є власні складські приміщення та виробничі потужності з висококваліфікованими робітниками. Це дає можливість значно знизити ціни на наші послуги та роботи, скоротити строки виконання замовлень , забезпечити клієнтів гарантійним та післягарантійним ремонтом, сервісним обслуговуванням.

Ми здійснюємо виробництво:

  • силових та розподільчих щитів,
  • конденсаторних установок,
  • АВР, щитів обліку та освітлення,
  • розподільчих щитів індивідуального виготовлення,
  • здійснюємо будівництво та монтаж станцій, підстанцій 10-35 кВ.,
  • прокладання н/в та в/в кабельних ліній,
  • випробування та вимірювання електроустановок.

 

ПП «Галиченерго» успішно співпрацює з електромонтажними підприємствами Львова та західного регіону. Наші спеціалісти реалізували проекти зовнішнього та внутрішнього електромонтажу для таких підприємств, як ВАТ «Львівська пивоварня», ЗАТ «Світоч», СП «Галка Лтд», Мережа супермаркетів «Сільпо», ЗАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод», АТ «Галичфарм», ЗАТ «Ензим», ТзОВ «Кроноспан УА», ТзОВ «Кроно-Україна», ВАТ «Львівський завод фрезерних верстатів», ДП «Львівський державний ювелірний завод», СП ТзОВ «Росан-пак», ДК «Укргазвидобування», ЛКП «Львівсвітло», ВАТ «Маяк», ТзОВ «Кормотех», СП «Весна», ПП «Стептер», ВАТ «Прогрес», ВАТ ШП «Світанок», ВАТ «Елегант», ТОВ «Ролада», АТ «Трембіта».

Пропонуємо товари для комплексного забезпечення найрізноманітніших об’єктів електротехнічною продукцією від провідних іноземних та вітчизняних виробників.

Великий асортимент, понад двадцять тисяч найменувань, та товарний запас дозволяє виконати будь-яке замовлення в найкоротший термін.

Ми завжди прагнемо зробити нашу співпрацю цікавою та перспективною.

Ми раді Вам, Ви вдячні нам

Відгуки